Camiye sırf ''çorap giyemedi'' diyip hatta ''ayağında mantar var terbiyesiz'' diyip önümde ki genç arkadaşı herkesin içinde kınayan, dışlayan amca ve ona sadece masumca bakan arkadaş sen affedersin belki ama o amcayı Allah nasıl affedecek merak ediyorum. Çoçuğu herkesin içinde rezil edince iyi bir müslüman oldu amcamız. İnsanları gerçekten anlamıyorum. Belki o çorap oocugun ayagında yokluktan yok vs nedeni olmasa bile amcanın şu yaptığına orda o cocugu soktu duruma cok canım sıkıldı böyle ınsanlarla aynı havayı gerçekten solumak istemiyorum..
Siyaset
Yaş olarak büyük olunca her şeyi doğru yaptıklarını sanıyorlar ama bilmiyorlar ki akıl yaşta değil baştadır...
Sofra başında, Dayım camide insanları nasıl yüksek sesle uyardigini anlatıyordu ve bende çok gıcık olurum böyle milletin içinde bağırarak uyaranlardan dedim oda rencide olsun birden dedimki bak dayı ben cami de bağıranlara büyük küfrederim huzurumu bozuyorlar dayım boğuluyordu azdaha yakın akrabalar filan güldüler :)) abimde dedi camide kufredilmez :) tabi kufretmiyorum camide amacım dayıma kızmakti yaptıklarımdan pişman deyilim aklım hala yapmadıklarım da :)
Uhtred
Hahah helal olsun :)
Bilerek yapılan bi hata ise ben kendi fikrimi söylerim rencide olmak ona kalır o hatayi örtersem ayıp olurdu eğer kimse o sofra da bu tip olayların karşıda yansıttığı tepkiyi göstermeseydi gösterilmeyen tepkiyi örtmek ayıbı örtmek olurdu daha büyük düşünelim bir bakan bilerek bir hata yapıyor bu hatayı örtmek mi lazım gelir tepki göstermek mi
Uhtred
Aynen tam birşey diyecektim ben adam kalktı gitti tam ayağa kalkmadan önce dedi zaten fırsat olmadı adama birşey demeye kayboldu gitti sonra