Herkese Merhaba
Bugün sizlere Natasha Knight ve A. Zavarelli kaleminden Kalbin Dirilişi kitabının yorumu ile geldim
Kasım ayının sıradaki kitabı 2025 yılı basımlı 330 sayfalık bir kitap 🩶
Ateşli Bir Serüvenin Muhteşem Finali
•Bu Dark Romance serisi, +18 yaş, Mafya/Aristokrasi evreninde geçen, gerilimi ve ateşi hiç düşmeyen muhteşem bir finaldi. Santiago ve Ivy’ye veda ettiğim için buruk, ama bu yolculuğu tamamladığım için mutluyum
•Ivy'nin Santiago'ya olan bağımlılığı artık korku değil, ihtiyaçtı.
•Bebek haberi, Ivy için bir dehşetle başlamıştı: "Bir canavarın bebeğini doğurmak..." Ancak bu bebek, tüm planları değiştiren ve ilişkiyi mühürleyen bir mucize oldu. Hamilelik, Santiago içinde bir dönüm noktasıydı. "Bir canavarın bebeği" düşüncesinin yarattığı ağırlık, onu sadece koruyucu olmaya değil, aynı zamanda kefaret yoluna itmişti. Santiago o sert maskesinin altındaki yaralı adamı iyileştirebilecek miydi?
•İlk iki kitaptan kalan tüm sırlar, ihanetler, zehirlenme ve o büyük komplo zinciri, bu kitapta nokta atışı cevaplarını buldu. Sonunda gerçek haini gördük, cemiyetin karanlık perdesi aralandı.
•Santiago babalık içgüdüsüyle değişirken, büyüklüğünü gösteren en kritik an, Abel'in akıbetiyle ilgiliydi.
•Ivy ve Santiago, tüm zorluklara ve o inanılmaz ateşli aşklarını başından beri inkâr etmelerine rağmen, sonunda birbirlerine sahip çıktılar. Onlarla tanıştığıma çok mutluyum, özellikle Santi’nin dişi versiyonu Eva'ya ayrı bayıldım!
•Tüm o kaosun ortasında, o çok tatlı, pembe yanaklı bebişin gelişiyle final taçlandı. Ve çiftin bize finalde bir sürprizi daha var!
•Mercedes'ten nefret etmeye devam etsem de, yazarların yarattığı Mercedes ve Yargıç arasındaki potansiyel ilişki beni fena hâlde merakta bıraktı!
•Prime Kitap ile tanışmam çok ateşli oldu. Baskı kalitesi ve çeviri ile serinin kalitesini zirveye taşıdılar. Okunmaya değer, nefes kesen, unutulmaz bir Dark Romance serisiydi!
Yazarlarımızın kalemine sağlık 🩶
Kitap ile ilgili düşüncelerinizi yorum bırakabilirsiniz
Okumayı ihmal etmeyin
im t u b i s ʚĭɞ