Bu kitaptaki bütün karakterlerle en içten şekilde bağ kurdum sanki hepsi en yakın dostum, kapı komşum gibiydiler. Ne yazık ki serinin çevirisi yapılmış son fakat gerçekten sondan bir önceki kitabı..Rachel,Jolene ve Bruce bir aile olmuşlardı fakat o cephede işler oldukça karmaşık bir hal aldı.Acaba Bruce sevgili karısını geri kazanabilcek mi ? Maru jo ve Mack artık gerçek bir aile olmuşlardır onların cephesinde pek sorun olmasa da Mary Jo nun sevgilisi abisi Linç ve gelinleri Lori cephesinde işler oldukça karışmıştır. Diğer tarafta Charlotte ve Ben kısmında Olivia ve Will ne karar vericektir.Kitapla ilgili yazmak istediğim gerçekten çok şey var spoiler vermemek en doğrusu. Biran önce sayfaları açmaya ve çevirmeye başlayın derim ama bitmemesi için içimden savaş verdim gerçekten ve artık som sayfalara yaklaştıkça içimi bir hüzün sardı. Neden bilmesemde son Rachel ve Jolene bölümü beni çok etkiledi,çok duygulandırdı.. Lütfennn biran önce son kitabın çevirisi yapılsınn. Sabırsızlıkla bekliyorum. Keşke bu seri hiç bitmeseydii.