···Okunma: 23 Kasım 2025 21:04 𝑭𝑨𝑻𝑴𝑨 𝑬𝑹𝑫𝑬𝑲 }♡{ Ş𝙰𝙷İ𝙺𝙰
Selamlar, bugün sizlere kalemiyle yeni tanıştığım @fatmaerdek den #şahika paylaşımı ile geldim. Son zamanlarda okuduğum en güzel kitaplardan biri!!
Yazarın eşsiz anlatımıyla Şahika Hanım ın hayatına konuk oluyoruz. Çift zamanlı ilerleyen kitabımız ve kaderin birbirine bağladığı iki kadın!
Şahika ve Karen...
Şahika'nın yılların tozlu sayfalarında kalan görkemli geçmişi,Karen in ellerinde tekrardan hayata dönüyor.Şahika kadar saf ve temiz bir kalbin yaşadığı tüm ihanet ve yaraların en güzel mükafatının Sina olduğunu düşünüyorum. Ahh o son sayfalar beni bitirdi.. Karen ve Aral sanki tüm geçmişin üzerine Şahika ve Sina'nın yadigarı oldular. Geçmişin yüzleşmesi ve kalplerin buluşması üzerine duygu yüklü muhteşem bir kitap. Şiddetle tavsiye ediyorum!!
Sizler için kısaca konusuna geçelim;
Karen yaşadığı bir yıkımın ardından Belçika'dan İstanbul'a gelip burada yaşamaya başlamıştı.Tüm güzelliği ve modellik geçmişinin üzerini örtmüştü. Bir davette göz göze geldiği o adam onu hala etkisinden çıkamadığı geçmişe taşımıştı. Oldukça sarsılan Karen çalıştığı ajansta patronu Haldun Bey'in yapacağı bir görüşmeye gitmek zorunda kalmış, Isparta'ya doğru yola çıkmıştı.Şahika Hanım'ın onu istediğini ise çok sonra öğrenecekti.
Şahika Giray'ın,Kozan olarak başladığı hayatı lüks bir yaşam içinde annesiz ve baba sevgisine hasret geçmişti.Çok sevdiği babasının vefatının ardından, genç yaşta vasiyeti üzerine yurt dışındaki okulu bitir bitmez avukatı Ömer Sezer ile evlenmişti. Tertemiz kalbi, isyankar olmayan sakin yapısı ile kuralları ve soğukluğuna alıştığı kocası ile sekiz yıllık evliliğini sürdürüyordu.Ta ki büyük bir aldatma ve ihanete dönüşünceye kadar. Şahika acı gerçekler ile yüzleşmek zorunda kalıyor ve tüm bu olayların arasında ise Sina Giray hayatının merkezine oturuyordu.
~•♡ Şimdi ise Karen, Şahika nın Isparta daki göl manzaralı evine geldinde büyük bir sürpriz ile karşılaşıyor, aklından atamadığı o adamı Şahika Hanım ın yanında buluyordu..
~••♡𝑩𝒂𝒛ı 𝒌𝒂𝒓şı𝒍𝒂ş𝒎𝒂𝒍𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒔𝒔𝒊𝒛𝒅𝒊𝒓 𝒂𝒎𝒂 𝒌𝒂𝒅𝒆𝒓, 𝒐 𝒔𝒆𝒔𝒔𝒊𝒛𝒍𝒊𝒌𝒕𝒆 𝒆𝒏 𝒅𝒆𝒓𝒊𝒏 𝒉𝒊𝒌𝒂𝒚𝒆𝒚𝒊 𝒇ı𝒔ı𝒍𝒅𝒂𝒓..•°~♡