2025 201. kitabı
Okunma: 24 Kasım 2025 16:08
Düşe Yazdım Esra ve Çağrı konservatuar öğrencisi olup birbirleriyle iyi anlaşan ikilidir. Çağrı şair buluşmasına gider ve sonrasında gitar kursuna gitmek için Esra’dan ayrılır. Gün içindeki aksilikler yakasını bırakmazken sinirlerini bozan yeni bir kurs arkadaşı da vardır: Ayda! Çeşitli sebeplerden Esra, taşınmak zorunda kalır ve hergün bir sayfa okuması için Çağrı’ya bir defter verir. Bu dönemde Ayda ile yakınlaşmasına ailesi izin vermez ve aralarında çatışma çıkar. Kısa zaman sonra ortaya mafyalar mı çıkmaz, eski defterler mi dökülmez, kayıplar mı yaşanmaz, sırlar mı ortaya çıkmaz. Hepsi bu kısacık kitapta bir çırpıda oluyor. Kitapta karakterler bir anda karar veriyor, bir anda duygusallaşıyor ve hayatları bir anda değişiyor. Tıpkı gençlik gibi hayatı hızlı yaşıyorlar. Okurken bir sahne bitmeden diğeri başlıyor sanki yanınızda bir arkadaşınız var ve olayları hızlı hızlı anlatıyor gibi hissediyorsunuz. Bu yüzden kitap çok çabuk bitiyor.Genel olarak kafa dağıtmalık, hızlı okunan, romantik, macera dolu bir kitap.
Düşe YazdımEmirhan Sarıca · Ulysses Yayınları · 2025115 okunma