Nostalgia hits different.
2025 171. kitabı
Okunma: 24 Kasım 2025 17:25
Herkese selamlarr diyerek baslamak istiyorum bayadir bu incelemeyi yazmak istiyordum aslında ama bugüne nasipmis eskisi kadar aktif olamiyorum onun için baya üzgünüm çünkü eski okuma aliskanligim cok yok ve ve biraz yabancı hissetmeye basladim uzun süredir burada olmadigim icin o yüzden cok gelemiyorum Evet simdi asıl konuya gelelim. Leigh bu kitaba herhangi rastgele bir konu koysa da ben bunu okurdum çünkü baslikta dediğim gibi nostaljinin bende yadsınamaz bir şekilde cok büyük bir etkisi var. Buradan itibaren inceleme tepeden tırnağa spoiler içerecektir Tüm karakterleri bir arada görmek o kadar duygusaldi ki... Kargalar, Alina HATTA KARANLIKLAR EFENDİSİ (evet bunu dediğime ben bile inanamıyorum) ama sonda vicdanim bir kipirdadi onun icin yalan yok. Kralicemle başlıyorum konuşmaya Zoya Nazyalensky sen neymissin öyle? Hayranlıkla okudum onun olduğu her sayfayı hic bu kadar basrol olmaya yakışan bir karakter gormemistim tepeden tirnaga Alina'dan daha potansiyel birisiydi hep benim icin ve kapıyı açtığı an, acısını dindirdigi ve Juris'le bir olduğu an ÇOK İYİYDİ YA! Çok fazla yan karakter vardı bu kitapta tam da o yüzden baya kopukluk yasadim aslında ana hikayeden uzaklastik çünkü bir noktada ama toparladim geri sonra. Nikolai ve Zoya'nin arasındaki ilişki inanılmaz iyiydi sıfır yakinlasmayla bize aralarindaki şeyi öyle derinden hissettirdiler ki birbirlerine en cok yakışan çiftlerden bu seri içindeki sonunda hayatta kaldıkları icin inanılmaz mutluyum Kargaları tekrar görmek... Gerçekleşmiş bir rüya gibiydi sanki cok kısaydı ama bana yetti sonda Inej'i görmek de kalbimi sizlatti (Yaz artık üçüncü kitabı!!) Geldik kitabın sonuna. Ben sonunu o kadar beğendim ki Zoya'nın sonda kraliçe olduğu bir senaryo mükemmel bir fikirdi. Karanlıklar Efendisi bile onayladı orada da sok geçirdim biraz. David'in ölümü. O kadar ani oldu ki yas bile tutamadım cok üzüldüm ama sonda olmayınca Genya cok büyük bir sey kaybetti ama her seye rağmen hala ayakta Nina ve Hanne'nin sonu. Hanne'nin gerçekten öldüğünü sandim ve o kadar korktum ki Hanne'yi sevdiğimden değil Nina'nin aynı şeyleri yasayacagindan Matthias her zaman özel olucak benim icin ama o da Nina'nin mutluluğunu isterdi o yüzden sonu gayet tutarlı bitti. LEIGH LUTFEN ÜÇÜNCÜ KİTABİ CİKAR MENTAL SAGLİGİM İCİN
Kurtların HükmüLeigh Bardugo · Martı Yayınları · 2021524 okunma
Sen sevmişsin, senin adına çok sevindim beni baya hayal kırıklığına uğrattı😭
sena
Rümeysa BALÇIN ay incelemen spoilerliydi galiba bakmamistim bakayim hemenn
yabancılık hissetme 🥹 burada olman çok keyifli 🌠 inceleme mi üçüncü kitap talebi mi ahsajshajh 😭 emeğine sağlık 🫰
sena
buse naruto bünyem kaldırmaz opden sonra Henwjwjwjwnw biraz küçük bisilerle takilmam lazim