2025 212. kitabı
Okunma: 26 Kasım 2025 01:41
yazar_hamide_yesilyurt 'u arkadaşlarımdan çok duyarım, merak ederim. Sonra bir fantastik serisi olduğunu öğrenince sağ olsun dostların aklına geliverdik. Malum ben No dram no salya sümük. Bana bir şey beğendirmek zor. İki kitap olarak görünüyor seri. Genelde bizim Türk yazarlar uzattıkça uzatmayı sevdikleri için iki kitabı garipsedim. Ama yazar mantıklı bir kadın, aman kelime sayısı artsın, düşüncesinde eğlenecek kadar vakti yok bile. Hikayeyi de okudum zaten mantıken uzaması saçma olur. Akıllıca akıllıca Hani bilenler bilir netflixin bir dizisi vardı, Outlander. Bana onu anımsattı gerçi Bi sezon izledim ya neyse. Neyse Flora adındaki esas kızımız ultra zengin bir ailenin bebesi, yetenekli de bir ressam. Tarihi resimler yapmayı falan seviyor. Eskilerde yaşamayı hayal ediyordu - tabii artık o düşünceden vazgeçti. Neyse Efenim Clark adındaki babasının çalışanı ile samimiyet kuruyorlar. Clark onu gezdiriyor sanat içino arada da melun dehşet hatasından bahsediyor Flora'ya. Aradan zaman geçiyor ve aynı yol güzergahında Flora puf! Geçmişe gidiyor. Hem de o melun dehşet lordun burnunun dibine Ben bu kısımdan sonra Bi saçmalama falan bekledim. Hatta zaman yolculuğuna herhalde kitabın yarısında gelir dedim. Sonra bu karakter masalda yaşadığını sanıp saçma hallere düşer bile dedim. Sonra bende kitabı sinirden kemiririm. Ama hiçbiri olmadıFlora çok cesur ve kararlı. Bir an duygulara kapılsa da aslında neler olduğunun farkında hemen kendini toparlıyor. Eciş bücüş davranmıyor. Yalnız ben Bi cadı mahkemesi falan bekledim. Olmadı. Efenim #gizemliyolcu 'nun baskın türü #tarihiromantik #fantastik kısmı ise sadece zaman yolculuğuEpope dehşet ve ibretle tavsiye eder
Gizemli YolcuHamide Yeşilyurt · Düş Kurguları Yayınevi · 202552 okunma