1k akış algoritması ve profil önerilerinin AI destekli güncellenmesi gerekiyor. Karşıma tuhaf tuhaf profillerin çıkması beni yıldıramayacak ama üzüyor, önceleri itiraf sayfaları(neden??) gibi ucuz sayfalar çıkıyordu şimdilerde ise selefilerin sayfaları çıkıyor, çok ilginç.
Fıtrat olarak yanlışı görüp iki kelam etmeden gidemesem de artık "ilgimi çekmiyor" işaretleyip geçiyorum. Bozulmaya başlamış peyniri küflerinden arındırmak için temizlik yapmak benim için zor değil ;ama içi dışı küf olduğu gibi zehir olduğu halde gel benim tadıma bak diye bağıran eşek, karga sesi karışımı hödük sanatçılara kulağımı kapatıp geçiyorum artık.
Evet burası hayat gibi slgoritmaları olan bir platform ve burada yersiz eşek ve karga sesleri de var, bülbül sesi de...
Kargaya kızmıyorum, karga sesine de kızmıyorum, karganın varlığı bülbüle olan sevdamı perçinliyor.
Kargaya kızmıyorum, karga sesi taklidi yapan suni karga ve eşeklere iki çift kelam edip "siz eşek değilsiniz ağalar, bacılar ve karga sesi de çıkartmayın ey eşrefi mahlukat" diye bağırmışlığım çok, sesimi kendim işittim hep çünkü aynı dili konuşamadık ve artık tartışmıyorum.
İbni Mace'den rivayetle efendimiz buyurur : Bir kavim hidayette olduktan sonra ancak cedele düşmekle sapıtırlar. Cedel uapmak istemiyorum.
Ehli sünnet biri olarak usül ve te'vil konularında yol ayrımında olduğum ve iki cümlesinden birinde tekfir butonuna basan zümre ile çekişmeye vakit ayırmak istemediğimden ve kalbimi korumak adına zamanımı ve enerjimi daha faydalı işlere yönlendiriyorum.
Ferd kendini inşaa ederken çevresel etki altında kalır, gül bahçesinde dolaşan ile tabakhanede olanın üzerinde ve ruhunda fsrklı koku ve hal oluşur. Dışarıda çevre neyse buradaki algoritma aynı, ben gül bahçesinde dolaşmak istiyorum sayın @1kdestek sesimi duy ve beni çöplüklerin etrafında dolaştırma, ergen itirafları ve selefi paylaşımları görmek istemiyorum.
Birde ehli sünnet kitapları okuyup selefi kankaları, ahiretlikleri olanları görüyorum, sanırım ikisinden en az biri okuduğu kitapları anlamamış...
Hayat bir algoritma yumağı, benim algoritmamın temelinde Kuran ve sünnet var, akıl ve nakil yoluyla öğrenme var, usül var. Yani algoritmamın motifleri ehli sünnettir ve hayattaki algoritmamın 1K algoritması ile aynı olmasını istiyorum, çok şey mi istiyorum?