···Okunma: 28 Kasım 2025 01:43 Merhabalar değerli kitapseverler!
Bugün sizlere Emirhan Sarıca’nın “Düşe Yazdım” adlı kitabını tanıtmak istiyorum.
Çağrı müziğe, Esra ise şiire ilgi duyan iki yakın arkadaştır. Çağrı ve Esra aynı gitar kursuna gidiyorlar ve akşam gerçekleşecek imza günü için sözleşiyorlar. Ancak imza gününde Esra’nın Çağrı ile pek ilgilenmemesi ile Çağrı bu durumdan rahatsızlık duyup "kursa geç kalacağım" diyerek Esra ile birlikte kafeden ayrılıyorlar. Daha sonra kursa giden Çağrı, burada adını bilmediği bir kızla tartışma yaşıyor ve kızın adının hoca tarafından Ayda olduğunu öğreniyor.
Esra bir süre sonra hiçbir açıklama yapmadan şehirden ayrılıyor ve Çağrı’ya “Her gün bir sayfa oku.” diyerek bir defter bırakıyor. Esra gittikten sonra Çağrı, başlarda anlaşamadığı Ayda ile zaman geçirmeye başlıyor ve aralarında bir yakınlık oluşuyor. Sonra neler mi oldu sonrası kitapta.
Ayda ve Çağrı arasında neler yaşanacak?
Çağrı ve Ayda'nın geçmişe dair bilmedikleri aile sırları neler?
Esra’nın bıraktığı defterde neler yazıyor ve yazılanlar kime ait?
Esra’yı nasıl bir son bekliyor?
Gibi birçok sorunun cevabı kitabın içerisinde saklı.
Aşk, aile sırları ve mafya gibi birçok temayı barındıran “Düşe Yazdım”, yorucu kitapların ardından severek okunabilecek bir eser. Ben çok severek okudum, yazarımızın kalemine sağlık.