2025 201. kitabı
𝙲𝙴𝚂𝚄𝚁 𝙰𝙳𝙸𝙼𝙻𝙰𝚁 Bugün sizlere  sıcacık, ilham veren ve çocukların kalbine küçücük ama güçlü bir kıvılcım bırakacak bir kitapla geldik.  Yazarın kalemi, hem bir eğitimcinin hassas gözlemini hem de bir yazarın içtenliğini taşıyor. Kitaptaki  karakteri öyle tanıdık, öyle gerçek ki… Mahallenin çocuklarından biri , ya da kendi çocukluğunuzdan çıkmış gelmiş. Yada  kendi evladınız...  Kitabın temel kavramları öyle güzel işlenmişki cesaret , azim ,dostluk, emek ve alın teri, özgüven ,doğruluk ve iyilik gibi insanı değerlere yer verilmiş. Bunun yanı sıra ibadet bilinci de unutulmamış...  Sadece bir öykü kitabı değil. Çocukların iç sesine cesurca dokunan küçük bir rehber niteliğinde. Eğlendirirken düşündürüyor, düşündürürken de çocuklara fark ettirmeden cesaret veriyor.  Kitabın tasarımı ise ayrı bir güzellik taşıyor. Her verilen  hikayenin sonunda 'Bu hikayeden ne öğrendik? ' alanlarının olması muhteşem bir detay.  Kısacası, çocuklara verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri.  Hem eğlenceli, hem öğretici, hem de tertemiz bir sevgiyle yazılmış...  Biz çok sevdik... Sizde Furkan ile tanışmak için hazır mısınız? #cesuradımlar #çocukedebiyatı #okudumbitti #okuyanteraziileokuyoruz #tavsiye
Cesur AdımlarFurkan Palabıyık · Tahayyül Çocuk Yayınları · 20259 okunma