“İntihar edecek birinin yaşayan cesedi.”
2025 6. kitabı
Okunma: 29 Kasım 2025 23:41
Dünyaya geliş amacınızı sorguladığınız evreden çıkmayı başarabilirseniz o zaman hayatın manasını anlamış olursunuz. Ancak her şeyin manasız , amaçsız bir bağlam içinde tutup bu bağlamın düğümüne kapılırsanz uzunca yıllar o düğümün boğumunda nefes almak için var gücünüzle uğraşmak zorunda kalırsınız. birbirine dolanmış zincirleri açmak güçtür. Manasızca yaşamın ruhani güçlüğünde sarsılırsınız. Bir süre sonra ruhunuz paslanır ve diğer düğümle daha da güç şekilde tutunmuş olur. Buradaki karakter de aynı bu şekilde . Hayata çok anlam yüklemiyor ve anlamsızlığın peşinden gelen düğümlerini bir daha çözemiyor . Gittikçe daha umursamaz oluyor . Duygu ve anlam yok. Amaçsızca gelip geçen yaşama bi aşk duygusu ekleniyor ve ruh zehirlenme yaşıyor . İşte bu sefer karakter dolamaçlı bir yolun eşeğinde yolda kalıyor. Ne yapacağını bilemiyor ve artık sorunlar çekilmez hale geliyor . İlgi çekici bir konu. Okuduğunuz da bazı satırlar ben miyim hissine kapılıyorsunuz . Okuyacaklara keyifli okumalar dilerim
İnsanlığımı YitirirkenOsamu Dazai · Peta Kitap · 202460,1bin okunma