Kucuk Kadınlar'ın devami bu kitap.Diger kitapta surekli gulerken bu kitapta oyle bir sey olmuyor malesef.Spoiler vericem.Beth'in ölümü beni cok uzdu acikcasi.O kadar hassas ve guzel bir kalbi vardi ki.Jo ile olan baglari beni huzunlendiriyordu zaten.Meg'in evlenmesi ve anne olmasi ona yakisan en iyi sondu.Kitapta arada kaldigim tek sey Lauri'nin Jo ile mi yoksa Amy ile mi olucagiydi.Sonda Amy ile olmasi bana daha mantikli gelmisti ama Jo ile olan muhabbetleri ve birbirlerini bu kadar guzel tamamlamalarina ragmen aralarina bu kadar kirginlik girmesi beni cok uzmustu.Kitapta en cok Jo'ya benzedigim icin onu seviple sevmemek arasinda cok kaliyordum.Kitabın en iyi kismi bence karakterlerin hepsinin iyi kotu ozellikleri olmasina ragmen her zaman daha iyi biri olmaya calismalari.Hepsinin baslarina cok kotu seyler geliyor ama her zaman birlikte kalmayi basariyorlar.Cok guzel bir hikayeydi gercekten.Sonunda yoksul cocuklar icin ev acmalari en cok sevdigim sey olabilir.2 tane daha devam kitabı var ama okumadim.Merak ediyorum aslinda ama bence ilk 2 kitap gayet kafi