!Spoiler!
2025 17. kitabı
!SPOİLER! Direkt yorumlama yapmak istiyorum. başında da belirttiğim gibi spoiler vererek yazacağım için uyarısını yapmak istedim. Öncelikle ben yanlışlıkla spoiler yediğim için Xaden'ın venin olacağını biliyordum. Fakat bu şekilde olacağını düşünmemiştim. beni gerçekten çok etkiledi. Xaden gerçekten de harika bir adam, Violet için her şeyi göze alması çokça duygulandırdı. Üstelik Sgaeyl'in yapma, ben seni seçtim demesine rağmen Violet de beni seçti diyerek yapması çok fedakar olduğunu gösteriyor. Fakat Venin olması şart mıydı değil miydi orası tartışılır. Belki venin olmayıp savaşsaydı onu yenebilirdi. Sonuçta koskoca Basgiath'ın en güçlü binicilerindendi. hatta en güçlüsü bile sayılırdı. İkinci olarak beni şaşırtan şey kesinlikle Andarna'ydı. Nasıl anlayamadım dedim yani kendi kendime. Yedinci bir tür ise türünün ismi ne? ya da hangi renk aslında? aşşırı merak ediyorum. Üçüncü kitabı da aldığım zaman onunda incelemesini yazacağım. bu iki olay dışında beni şok eden bir şey yoktu. Lilith'in kendini feda etmesi de çok onurluydu. Onu çok beğendim. Violet ve Xaden'ın arasının düzelmesine de sevindim. Ama üçüncü kitapta biraz bozulacak gibi.
Demir AlevRebecca Yarros · Olimpos Yayınları · 20243,180 okunma