Unutulamaz Kasım Sonu
2025 81. kitabı
Okunma: 29 Kasım 2025 10:43
Kitabı 30 günde bitirdim görünüyor. Kasım ayının başında başladım, sonu ile ilgili öylesine mükemmel yorumlar gördüm ki sonunu kasım ayının sonuna denk getirmek için beklettim. Kasım bitti , kitap bitti , ben de bittim. Kitabı bitireli 3 gün olmasına rağmen hâlâ baş ucumda olması ve içimdeki ağıdı nasıl aktaracağımı bilememem. Onu Sevdiğim Zamanlar hep onu severek hatırladığım haliyle kalsın. Kemal Varol Canım hemşehrim kalemin keskin, okurun daim olsun. Seninle henüz tanışmamış olanlar çoğu duygudan mahrum kalıyor bence. Arkanya ve Paris arasında mekik dokuyan bir göçmen hikayesi. Konusu gereği klişe görünse de yazar içeriği öylesine donatmış , duyguları öylesine içten yansıtmış ki, kendinizi kitabın içinde buluyorsunuz. O son sayfayı kapatırken ben şimdi ne yapacağım, bunu nasıl aşacağım diye düşüncelere dalacaksınız. Diğer kitaplarına göre en çok beğendiğim nokta ise kitapta geçen birbirinden muazzam şarkılara kitabın son sayfasında bir QR kod ile kolaylıkla erişmemiz, bu incelikten dolayı emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Ve lügatıma eklenen o muazzam bilgi ; bizim coğrafyamızda yaşayanlara tanıdık gelen ilçe adıyla geçen hastalık , fazlasıyla ilgimi çekti. (Çermik Hastalığı )
Onu Sevdiğim ZamanlarKemal Varol · Doğan Kitap · 20251,881 okunma