2025 88. kitabı
Altı Harfli Bir Tatlı Kitabın adı ile içeriği merak konusu olan #altıharflibirtatlı eseri ile geldim bu kez... Altı Harfli Bir Tatlı nın Meltem olabileceği hiç aklıma gelmemişti doğrusu Yine Şermin Yaşar farkı diyebiliriz buna. Eski çocukluk günlerimde ki tarif defteri geldi aklıma. Her gittiğimiz yerden tarif alır eve gelince deftere yazardık. Belki çok az tarif bilirdik ama ağzımın tadı yerindeydi. Annesinin öldüğü söylenen Meltem, babası tarafından da ilgisiz bırakılır. Bahanesi ve dedesi ile büyüyen Meltem, üvey annesi ve üvey kardeşinden de sevgi görmez. Bir görüşte aşık olduğuna inanır ve evlenir. Aradığı sevgiyi,yuvayı eşinde arar. Ama yine yanılmıştır. Çocukları da olmayan çift boşanır. Yapayalnız kalan Meltem, sürpriz bir şekilde kendi gibi yalnız kalmış Selime Teyze ile tanışır. Birbirlerini ilk kez gören iki yalnız kalmış kadın, içlerinde biriktirdikleri, kendilerine bile ifade etmekten korktukları hikayelerini ortaya dökerler. Selime Teyze nin de hikayesi Meltem in kinden de ilginçtir. Herşeyden vazgeçmiş yaşlı bir kadın. *Çocuklarından dahi kaçan Selime Teyze, hayatına nasıl devam edecek? *Meltem, aradığı sevgiyi, huzuru bulabilecek mi? *Yeni tanıştığı erkek arkadaşı ile İki kişilikte olsa bir aile olabilecekler mi? *Altı Harfli Bir Tatlı nasıl olurda Meltem olabilir? Bu soruların ve daha fazlasının cevabı Şermin Yaşar farkı ile kitabımızda saklı. Yine şaşırtmadı ve iki damla yaşla kapattım kitabın kapağını... #şerminyaşar #altıharflibirtatlı #okudumbi̇tti̇ #reklamyok #kendimaldım #okuyun #tavsiye #doğankitap #kitaplarım
Altı Harfli Bir TatlıŞermin Yaşar · Doğan Kitap · 202513,6bin okunma