'bir bir' adlı şarkım
Yorgun bir gecenin kıyısındaydım, Yürüdüm, içimdeki benliği aradım. Uzakta yanan mor bir ışığa yaklaştım, Kapısında “Hoş geldin” yazıyordu. Bu yolun sonu yok; nereye baksam aynı sis. Geceye sarılınca içimde eski bir acı uyandı. Işıklar geçmişi, gölgelerken aşkı önüme serdi; Susturduğum ne varsa çıktı karşıma bir bir. İçerde zaman durmuş, herkes donuk bir resim gibiydi. Yüzleri tanıdıktı ama hiçbiri beni görmüyordu. Bir kadın çıktı karşıma; sesi uzak bir boşluğa akıyordu. O an — sakladığım her şey sanki bana geri dönmüştü. Bu yolun sonu yok; nereye baksam aynı sis. Gece sarınca beni, içimde eski bir acı uyandı. Işıklar geçmişi, gölgelerken aşkı önüme serdi; Susturduğum ne varsa çıktı karşıma bir bir. Gitmek istedim, ama kapı hep aynı yöne açıldı. Bakire bir fısıltıyla bana “kal” diye seslendi. O karanlık içimde unuttuğum bir ışığı uyandırdı; Kaybolunca insanın kendini bulduğunu anladım. Bu yolun sonu yok; ama ben yürümeye hazırdım. Karanlıkta kendimi buldum; geriye bir adım atmadım. Bir anlık ışık yeter, insanı ayağa kaldırmaya anladım. Siz uyurken ben yine aynı düşte kayboldum. 'bir bir' adlı şarkımdaki bu klipte yer alan sahneler, “Horror — The Idea” adlı kısa filmdeki sahnelerle hazırlanmıştır Bu değerli çalışmaları ortaya koyan yönetmen Ermia Ramez ve etkileyici performansı için Moody Meria’ya içtenlikle teşekkür ederim. In this music video for my song “bir bir”, some scenes were created using frames from the short film “Horror — The Idea.” I sincerely thank the director Ermia Ramez for this remarkable work and Moody Meria for her captivating performance.
Müzik