·385 syf.····Okunma: 03 Aralık 2025 23:58 Her şey Angelo'nun cinayet işlediği sırada Tori'yle göz göze gelmesiyle başlar ve o andan sonra Angelo Tori'yi takıntı haline getirir. Onu sürekli döven üvey abisinin elinden kurtarır ve Tori'yle evlenir. Başlarda Tori bu evlilikten çok korksada Angelo'nun kendisine karşı davranışları karşısında korkuları tamamen yok olur. Bu duyguların yerini aşk doldurur.
Mafya/Dark Romance katagorisine girer mi tam emin değilim. Çünkü kitap bazı sahneler dışında soft ve imrendirici şekilde tatlıydı. Erkek karakter olsun, kız karakter olsun hatta yan karakterleri bile çok tatlılardı. Angelo ve Tori ikilisinin arasında geçen ilişki gayet güzeldi.
Angelo'nun Tori'ye bu kadar bağlanacağını ve onu bu kadar çok seveceğini düşünmemiştim. Angelo biraz dominat bir karakter, Tori ise biraz pasif bir karakter olduğu için aralarında toksik bir ilişki yaşanmadı.
Kitapla ilgili tek sevemediğim şey Angelo'nun başlarda sürekli kızın bekaretini ve masumiyetini takıntı haline getirmesiydi.
Ben biraz ağır dark romance okumak ıstiyorum diyorsanız aradığınız kitap bu değil ama eğer mafyalı tatlı bir kitap okumak istiyorum derseniz işte o zaman aradığınız kitap bu kitap.