Kings of Mafia #1

İngilizce

Kitap için 7 ama Angelo için 9
2025 47. kitabı
Okunma: 29 Nisan 2025 04:13
Ya ben daha önce Damiano’nun God of Vengeance kitabını serinin ilk kitabı diye okumuştum meğersem serinin son kitabını okumuşum birinci kitap Angelo’nun kitabıymış tersten başlamışım gibi bir şey oldu. Ben en çok bu yazarın erkek karakterlerine bayılıyorum galiba. Mafyadır, katildir falan ama çok güzel seviyorlar. Ben zaten bu yazarın kalemini ve karakterlerini Neva Altaj çok benzetiyorum. İkiside mafya romantizmlerini çok güzel yazıyorlar. Genelde mafya adamları, asık suratlı, öküz ya da aşktan anlamayan cinsten oluyor ama bu iki yazarın mafya elemanları pamuk gibi kalbe sahipler. Bayılıyoorrruuuuum. Kitaptan bahsedecek olursam, açıkçası durgun düzeyde ilerledi daha fazla aksiyon olsaydı daha iyi olurdu. Vittoria, çok masum bir kadındı gerçekten, saflığı çok tatlıydı ama yer yer sıkılmadım değil. Angelo. Of. Gerçekten adamın her cümlesine bittim. Kalbim eridi gitti… şapşal adam… tatlı adam… Geriye Franco, Renzo ve Dario’nun kitapları kaldı. Damiano’nun kitabını okumuştum zaten o kitapta Dario’nun kimle olduğunu az çok biliyorum ama Franco ve Renzo tamamen sürpriz. Xoxo
2025 27. kitabı
Kitabı sevdim diyerek başlamak istiyorum. Soft bir mafya kitabı adeta birer minik kelebekler. Kısaca kızımızın anne baba ölüyor üvey abiyle yaşıyor. Klasik italyan mafya ailesi var ve bu kızın babasıda alt rütbelilerden baba ölünce üvey kardeş babası yerine devam ediyor. Bir de beş ana mafya babamız var dkdkd Angelo bunlardan birisi kendisi sözde çok vahşi ve acımasız ama dışarıda kaplan evde kedi bir bey. Neyse sonra bu bey kızımızı görüyor ve diyor ki benim olmalı. Üvey abi kızı satıyor. Kızımız dini bütün masum bir melek. Kilisede falan çalışıyor rahibeler onun kadar masum değil yani. Sonra evleniyorlar falan filan işte. Kitap öyle çok ahım şahım değil açıkcası ama benim bayıldığım bir nokta vardı. ANGELO namı diğer BENİM KARIM YAPMAZ ANGELO. Ya mükemmel bir adam bakın karısına o kadar düşkün, o kadar değer veriyor ki şok olursunuz. Angelonun amcasına ve yengesine değil Toriye inanmasına bayıldım. Benim karım yapmaz demesi falan hrika ya hiç falsosuz bir bey daha harikasın angelo sana bu anda aşık oldum bak. Karısını her şeyden önde tutuyor o istiyor diye evde kalıyor o seviyor diye dini nikah kıyoyor mükemmel bir erkek herkese angelo gibi bir koca versin amiiinnnnn. Kızımızın çok çabuk travmaları atlattığını düşünüyorum falan filan ama kötü fikirlerimi yazmayacağım sırf buradaki erkek karakterin hanımcılığının hatrına. Şunu unutmayın ki hanımcılık her zaman kazanır.
Tempted by the Devil
2025 1. kitabı
Okunma: 29 Ocak 2025 00:00
Açıkçası kitaba başta mafyatik bir kitap olarak başlamıştım o yüzden daha dark birşey bekliyordum ama soft bir ilişki çıktı Konusu ailesi öldükten sonra üvey abisi Giorgio ile yaşamak zorunda kalan ve onun şiddetine maruz kalan Vittoria ile bir mafya olan Angelonun ilişkisini okuyoruz.Kitapta aralarındaki çekim güzel yansıtılması bakımından iyiydi olaylar dediğim gibi mafyatik değildi çok da uzatılmadan sıkmadan kendini okuttu. Yazarın yazım dili de akıcıydı .
2025 41. kitabı
Okunma: 03 Aralık 2025 23:58
Her şey Angelo'nun cinayet işlediği sırada Tori'yle göz göze gelmesiyle başlar ve o andan sonra Angelo Tori'yi takıntı haline getirir. Onu sürekli döven üvey abisinin elinden kurtarır ve Tori'yle evlenir. Başlarda Tori bu evlilikten çok korksada Angelo'nun kendisine karşı davranışları karşısında korkuları tamamen yok olur. Bu duyguların yerini aşk doldurur. Mafya/Dark Romance katagorisine girer mi tam emin değilim. Çünkü kitap bazı sahneler dışında soft ve imrendirici şekilde tatlıydı. Erkek karakter olsun, kız karakter olsun hatta yan karakterleri bile çok tatlılardı. Angelo ve Tori ikilisinin arasında geçen ilişki gayet güzeldi. Angelo'nun Tori'ye bu kadar bağlanacağını ve onu bu kadar çok seveceğini düşünmemiştim. Angelo biraz dominat bir karakter, Tori ise biraz pasif bir karakter olduğu için aralarında toksik bir ilişki yaşanmadı. Kitapla ilgili tek sevemediğim şey Angelo'nun başlarda sürekli kızın bekaretini ve masumiyetini takıntı haline getirmesiydi. Ben biraz ağır dark romance okumak ıstiyorum diyorsanız aradığınız kitap bu değil ama eğer mafyalı tatlı bir kitap okumak istiyorum derseniz işte o zaman aradığınız kitap bu kitap.
2025 21. kitabı
Okunma: 16 Haziran 2025 17:27
Yazarın ilk defa bir kitabını okudum ve sevdim öyle çok değişik değildi beklendikti tahmin edilebilir bir kitaptı konusuna gelecek olursak üvey abisinden şiddet gören kızımız ile mafya babası beyimizin etrafında dönen bir kitaptı abisi borçları karşılığında kiz kardeşini bizim oğlana pazarladi zaten oglumuzunda gönlü vardı aldı kabul etti :))) smut ağırlıklı bir kitaptı kizimizi da sevdim oğlanı da sevdim kitabın sonlarına doğru bir aksiyon oluyor gerisi poncik poncik ilerliyor kafa dagitmalik bir kitapti istenirse 1 günde okunur okumak isteyenlere önerilir...
2025 67. kitabı
Yabancı hesaplarda görüp merak ettiğim serilerinden birisiydi. Okumak için çevrilmesini beklemek istesem de dün gece bir anda aman kim bekleyecek o kadar zaman deyip başladım ve aktı gitti. İyi ki beklememişim. Kitap yine biraz dark romance denilen türden olsa da çok da ağır değildi. Yazar her şeyi öyle dozunda bırakmış ki okurken ne aman bu kadarı da fazla dedim ne de sıkıldım. Kitabı sevdim kısaca, mafya konulu kitaplar okumak isteyenler bakabilir tavsiye ederim. Konusuna gelecek olursak, Vittoria annesinin ölümünden sonra babası kendisi gibi eşi ölen bir kadınla evlenince yeni bir ailesi olduğu için mutlu olmuştu. Hemde bir abisi bile olmuştu! Her şey yolundayken babası ve eşi bir kazada ölünce işlerin başına üvey abisi geçmiş ve gerçekler ortaya çıkmaya başlamıştı. Abisi güç zehirlenmesi yaşamış bulunduğu konum ona yetmemiş, gözünü daha yükseklere dikse de kendi dışındaki herkesten de korkan beceriksiz bir kumarbaz olmuştu. Tek amacı Vittoria'nın 25 yaşına geldiğinde kullanabileceği servete ulaşmak sonra da onu birisine vermekken Vittoria Angelo Rizzo'nun işlediği bir cinayete tanık olunca tüm planları bozulur. Angelo ise Cosa Nostra'nın beş büyük patronundan birisidir ve ölen ailesinin yerine koyduğu amcasının artık evlenmesi için baskısından dolayı Vittoria ile evlenmek ister. Uzun zamandır her kadın aynı gibi gelirken Vittoria'nın saflığı ve masumluğu onu cezbeder. Abisi kumar borcuna karşılık Vittoria'yı teklif edince onu kullanmayı düşündüğü için sinirlensede hesabını sonra keserim diyerek teklifi kabul eder. Tek bir sorun vardır o da kızın kaçma ihtimali! Onu da kızı kandırıp evliliğe mecbur bırakarak çözer.
·385 syf.·
2025 27. kitabı
Herkese merhaba umarım iyisinizdir |Üvey kardeşimle birlikte katıldığım bir davette hayatımın sürpriziyle karşılaştım. Bu sıradan bir parti değildi, benim Angelo Rizzo ile olan düğünümdü. Bende dahil herkesin korktuğu taş kalpli bir adamdı. Üvey kardeşimin Cosa Nostra'ya borcu karşılığında bekaretimi Angelo Rizzo'ya sattığını öğrendim. Seçme şansım var mıydı? Hayır. Cosa Nostra ile ilgili konularda yoktu. Üç saat sonra, parmağımda parlak bir alyans ve yanımda durmasından korktuğum bir kocam vardı. Evet, hayatım daha da kötüye gitti. Saklanmak ve kaçmak yok. Tek yapabildiğim beni bekleyen kabusla yüzleşmek ve Angelo Rizzo ile evliliğimden sağ çıkabilmek için dua etmek. |Herşey bir gün Vittoria'nın şans eseri Cosa Nostra'nın liderlerinden biri olan Angelo'nun işlediği bir cinayete tanık olması ile başlıyor. Angelo o günden sonra kızı takıntı hâline getiriyor. Üvey abisi Angelo'ya olan borcunu kız kardeşinin bekaretini vererek karşılamak istediğini söyleyince sinirlense de Vittoria ile evliliğini herkesten gizlice planlar. Kitaba başlarken büyük bekletilerim yoktu kafa dağıtmak için okudum o yüzden çok iyi bir şey beklemiyordum zaten. Angelo kitabın başından beri Tori'nin masumiyetine kafayı takmıştı kızdan etkilenme sebebi buydu. Gidip kıza gerçekten bakire misin diye sordu hatta çıldırdım o sahnede. Tori ile ilgili iki lafından üçü masum oluşuydu. Kız ise gerçekten pembe diziden fırlamış gibiydi iyi niyetli saf biri. Ben kadın karakterlerin asi oluşunu daha çok seviyorum. Asiliği de geçin kız zorla evlendiğinde bile pek direnmedi çok çabuk kabullendi. Bir baktım evimin direği çocuklarımın babası hayallerine adamı da katmış. Kitaba çok kötüydü diyemem ama iyi de değildi bana göre. Mafya romantizimini sevdiğim için okudum. Çiftin sevgisi falan bana pek geçmedi.

Michelle HeardYazar · 6 kitap
M. A. Heard mahlas ismiyle de yazılmış kitapları bulunmaktadır. Michelle Heard USA Today, Wall Street Journal ve Amazon #3 Çok Satan romantizm yazarıdır. Sizi memnuniyetle gülümsetecek bir sürü Mafia & Romance ile duygusal kalp kırıcı hikayeler yazıyor. Her kitabın, HEA'ları için savaşması gereken karakterlerin gücünü gösterecek beklenmedik bir dönüşü vardır. Michelle'in yazar olmadan önce bankacılık kariyeri vardı. Oğluyla birlikte Güney Afrika'da yaşıyor.