Kings of Mafia #9

İngilizce
E-kitap

2026 85. kitabı
Okunma: 28 Mayıs 2026 09:20
25 yaşındaki Laurie erkek arkadaşıyla birlikte yaşamaktadır ve son iki yıldır ilişkisinde çaba sarf eden taraf kendisidir. Son zamanlarda erkek arkadaşında fark ettiği değişiklikten sonra onu bir kadınla yakalar ve evden kovulur işinden de olan Laurie'nin gidecek hiçbir yeri yoktur. Bir gece kulübünde striptiz yapmak için kulübe girer fakat kulübün sahibi ona takıntılı olan Sicilya mafyasıdır. Açıkçası bu kitaptan umutluydum çünkü yazarını çok seviyorum fakat beni hayal kırıklığına uğrattı. 36 yaşındaki bir adamın hiç tanımadığı bir kadını takıntı haline getirmesi biraz mantıksız geliyor. Erkeğin kadına karşı davranışlarında hiçbir sorun sıkıntı yoktu bu arada fakat bana göre bu kitap mantık çerçevesine oturmamış bir kitap o yüzden çıtır çerez niyetini okudum serinin son kitabı için umudum hala devam ediyor.
Vicious DevilMichelle Heard · MA Heard Publishing · 20266 okunma

Michelle HeardYazar · 6 kitap
M. A. Heard
M. A. Heard
mahlas ismiyle de yazılmış kitapları bulunmaktadır. Michelle Heard USA Today, Wall Street Journal ve Amazon #3 Çok Satan romantizm yazarıdır. Sizi memnuniyetle gülümsetecek bir sürü Mafia & Romance ile duygusal kalp kırıcı hikayeler yazıyor. Her kitabın, HEA'ları için savaşması gereken karakterlerin gücünü gösterecek beklenmedik bir dönüşü vardır. Michelle'in yazar olmadan önce bankacılık kariyeri vardı. Oğluyla birlikte Güney Afrika'da yaşıyor.