Dokuz yıldır babasının istismarına maruz kalan Nina, babasının söylediklerini yapmadığı zaman küçük kızıyla cezalandırılmaktadır. Bu yüzden Sicilya mafyasının başındaki kişi iş için Bulgaristan'a geldiğinde, Nina onu tuzağa çekmek zorunda kalır. Çapkınlığıyla bilinen Georgi'yi düşürmek için dişiliğini kullanır ve Georgi, babası tarafından esir alınır.Kitap bu şekilde başlıyor, konusu bu.
Ben yazarın kalemine aşığım, Michelle Heard kesinlikle benim safe place yazarım ancak şöyle bir eleştiri yapmak zorundayım: Çok ağır travmalara maruz kalmış bir kadını bir erkek düzeltemez. Karakterin psikolojisini sadece ve sadece alacağı profesyonel destek iyileştirebilir. Okuyunca anlayacaksınız, yaşatılanlar çok ağır. O yaşananları bir erkeğin duygusu, sahiplenmesi veya kadını göklere çıkarması sadece iyi hissetmesini sağlar, tamamen iyileştirmez. Bence bu kitapta o eksikti.Duygular olabilir, hemen aşık olunabilir; buna bir şey diyemem çünkü bu çok kişisel bir durum. Ben ilk görüşte aşka inanırım, başkası inanmaz; bu şekilde yazılabilir. Fakat ortada çok büyük bir istismar varsa —ki bu istismardan doğan bir çocuk var— 27 yaşındaki bir kadının destek alması gerekir ve bu desteği sağlayabilecek tek kişi bir profesyonel olmalıdır.'Eee, bu bir kurgu işte, ne yapalım?' diyebilirsiniz. Tabii ki öyle, fakat ben bunu da okumayı isterdim; çünkü olması gereken, bize gösterilmesi gereken aslında budur. İstismar geçmişi olan bir kadının, henüz beş gündür tanıdığı bir adamla bir anda cinsellik yaşaması bana garip geldi. Süre çok kısa; eğer bir zaman atlaması olsaydı bu kadar takılmazdım. Kurgu iyi, ona lafım yok ama bence olay örgüsünde eksiklikler vardı. Yazar 'çıtır çerezlik' bir kitap yazmak istemiş olabilir, buna hak veriyorum fakat bence bu biraz fazla 'çıtır' kalmış.