The De Vil Dynasty #2

Orijinal Dil:
İngilizce

2025 114. kitabı
Okunma: 17 Aralık 2025 10:06
Eğlenmeye gittikleri gün kız kardeşinin bindiği taksinin patlamasıyla kardeşini kaybeden Victoria bunun suçlusu olarak onun nişanlısı Nicholas'ı görür. Nickolas ile tartıştığını düşündüğü kız kardeşinin taksiye binmek zorunda olduğu düşüncesine kendisini inandırmıştır fakat Nicholas asla tartışmadıklarını sorumlu olmadığını söylemiştir. Cenaze günü bile Victoria bu düşüncesinden vazgeçmez herkesin önünde de dile getirir. Cenaze sonrası ailesi ona Nicholas ile evlenmek zorunda olmasını söyler çünkü babası batmak üzeredir ve kurtarıcı olan kişi de Nicholas'ın babasıdır. Victoria ailesine kabul ettiğini söyler. Hiçbir zaman kimsenin öncelik seçimi kendisi olmamıştır yine kendi hayatını kendisi seçememiştir.. Yani kitabın başında öyle bir başlıyorsunuz ki zaten kadın karaktere owww diyorsunuz Dişli,tuttuğunu koparan ve asla altta kalmayan bir karakter Victoria ama bu özellikleri onu mantıksız davranmaya yöneltmedi. Yani dik başlı olması onu belaya sürüklemedi ya da ergence davranışlar okumadık. İkisinin arasındaki ilişki dinamiğini yazar yine diri tutmuş. Merak ederek sayfaları çeviriyorsunuz. Erkeğin herkese aslan kadına karşı kedi olmasını okumayı çok seviyorum. Nicholas çok nazik, anlayışlı Victoria tarafını da görebilen bir karakterdi. Okuduğum için asla pişman olmadım açıkçası. Keyifle okudum.
The Devil's TormentTracie Delaney · Independently published · 09 okunma

Tracie DelaneyYazar · 2 kitap
Tracie Delaney, İngiltere'nin dondurucu soğuk Kuzey Batısındaki ofisinden yazdığı yirmiden fazla çağdaş aşk romanının yazarıdır.