Dark Hearts #4, A Dark Bratva Enemies To Lovers Romance

İngilizce
Sıralamalar

2023 211. kitabı
Okunma: 07 Ağustos 2023 15:29
Dark Hearts serisinin 4.cü kitabı seri devam edecekmiş bu arada :D Seride hayvan gibi güçlü mafya ailelerinin aralarında geçen ilişkiler aşklar düşmanlıklar vs var . Tonla insan ben sadece ilk kitabı okumamıştım onu da okurum artık eksik kalmasın seri diye . Burada ilk kitabın kadın kahramanı Neve'nin kız kardeşi 21 yaşında olan Eilish ile 3.cü kitapta tanıştığımız Bratva lideri Gavan 'ın ilişkisi anlatılıyor . Neve ve Eilish zaten yine İrlanda mafyasının prensesleri . Bu seriden 3 kitap okudum en az bunu sevdim . Kız benim asabımı bozdu erkekte bazı yerlerde hep beyni belinin altındaydı . İnanılmaz boktan olaylar olurken yani götlerinde resmen ayı bağırırken bunların aklı fikri yatıp seks yapmakta olunca tabi haklı olarak sinir oluyor insan . Bu gerzek Eilish kolejde bazı törenler ve manyak şeyler yapılınca girilen gruplardan birine girmek için abuk sabuk işler yapıyor . En son bunu Gavan'ın ofisinden manyak değerli bir Faberge yumurta çalması için oraya bırakıyorlar . Bu embesil nereye girdiğini anladığı halde yaptığı bu iş yüzünden zaten dost ol mayan iki güçlü mafya ailesi arasında savaş çıkabileceği halde işe devam ediyor . Tam bu sırada Gavan ofise gelip bunu yakaladığında yumurtayı düşürüp kırıyor inanılmaz ötesi bir moronluk yani . Birde pişkince öderim sana diyor adamda babayı ödersin 125 milyon dolar o diyor . Üstelik kızın daha önceden yediği başka bir bok var adam onu da biliyor başlıyor buna şantaj yapmaya . 6 ay boyunca istediğimi yapıcam sana seks vs diyor buda kabul ediyor . Her okul öncesi sabah adamın ofisinde seks yapmalar geceleri keza . Yahu bu kadın 21 yaşında mafya prensesi dışarda yalnız bir yere gitmesi ne mümkün . Nasıl böyle saçma sapan saatlerde adamın ofisinde evinde olabilir arkadaşım . Bu arada o yumurta Gavan için hayat memat meselesi
2026 48. kitabı
Üniversitedeki kulübe üye olmak için verilen görevi yerine getirmek zorundadır. Görev; Gavan Tsarenko'nun ofisine girip değerli olan Fabergé yumurtasını almak. Yumurtayı eline alır fakat yakalanır. O esnada parça kırılır. Gavan Tsarenko'nun elinden kurtulur tanınmadığını düşünür fakat çok fena yanılır. Yani o kadar uç noktalar var ki bu kitapta da mantığıma oturmayan. Sözde kadın karakterler güçlü fakat nedense erkeğin dış görünüşünden etkilenip hemen yatağa geçme moduna giriyorlar. Gavan zorba ve zorbalayan bir karakter sırf elinde koz var diye ofiste soyun çıplak dolaş diye emir veriyor. Açıkçası bu benim için çok sıkıcı çünkü kadını objeleştiriyor. Değersizleştirmek için çıplak bırakıyor. Kadın da fuck of demek yerine hemen soyunuveriyor nedense emir almaktan tahrik olmuş :⁠-⁠P Jagger Cole kitaplarını art arda okuyunca kadın ve erkek karakterlerin hepsinin aynı olduğunu anlıyorsunuz. Erkek dominant kadın sözde güçlü ama erkek ona dominantlık yapınca hemen eriyor dize geliyor ve dediklerini yapıyorlar. Kadın olarak öncelik neden seks bunu merak ediyorum. Kendine olan değeri neden ikinci planda? Kitabın yarısından fazlası abartılı seks sahnesiydi hepsini atlayarak okuyunca elde bir konu kalmadı :⁠-⁠) sözde nefret ediyorlar ama cinsellik düşünmekten asla geri durmuyorlar. Nefretten aşka böyle bir şey değil ya 8⁠-⁠)
GAVAN&EİLİSH
2025 65. kitabı
Okunma: 08 Temmuz 2025 15:46
Rus mafyası benim kırmızı çizgim demiştim... Bu yüzden ben burada bırakıyorum.... Yani tamam bir konu var. Bir seri var. Bu konuda anlaştık ama neden duygu yok ? Düşmanlıklar birden cinsel anlamda duygusallığa geçiyor ve bu durum beni sıkmaya başladı. Arada bir duygu geçişi okuyamıyoruz. Rus mafyası enerjisini zaten alamadım.. Bir önceki kitapta Gavan korkulan biriydi ama burada kesinlikle öyle biri değildi bir kaç olayı dışında. Söyleyecek çok bir şeyim yok. Seriyi burada noktalıyorum. Daha sonra bitirir miyim bilmiyorum. Şimdilik benden bu kadar diyorum. Travmalar konuşulurken bile geçiştiriliyormuşuz gibi hissediyorum. Dark Mafia demiş ama asla alakası yoktu. Benim okuduklarımdan sonra bu kitap benim için sadece normal mafya kitabı olarak adlandırılabilir üzgünüm :D Ben kitabı yaşamayı severim ama bu seri beni fazla içine alamadı maalesef. Yine de çok kötü diyemem bu haksızlık olur. Ben aradığımı bulamadım desek bu daha doğru olur. Okuyacak olanlara keyifli okumalar dilerim. Çokça kalpp>>>>>

Jagger ColeYazar · 0 kitap
A reader first and foremost, Jagger Cole cut his romance writing teeth penning various fan-fiction stories years ago. After deciding to hang up his writing boots, Jagger worked in advertising pretending to be Don Draper. It worked enough to convince a woman way out of his league to marry him, though, which is a total win. Now, Dad to two little princesses and King to a Queen, Jagger is thrilled to be back at the keyboard. When not writing or reading romance books, he can be found woodworking, enjoying good whiskey, and grilling outside—rain or shine. You can find all of his books at jaggercolewrites.com