Society of Villains #2

9781464252068
Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce

2026 52. kitabı
Koskoca bir hayal kırıklığı!!! ilk kitabı sevmiştim bundan nefret ettim.Okuduğum en toksik,hastalıklı ilişkilerden biriydi.Tamam bu kadın zaten normal kitaplar yazmıyor ama kendisine zerre saygısı olmayan bir adam ve kadın okumak istiyorsanız buyrun.Hele o son sahne!!! Delirdim resmen!! Sakın okumayın benim gibi sinir hastası olmayın.Ahh L.J Shen nasıl bu kadar kötü yazabildin.
Twisted PawnL. J. Shen · Bloom Books · 202615 okunma
Tek kelimeyle özetlersek: Berbat(SPOİLERR!!!)
2026 4. kitabı
Bir kere de berbat etme seriyi, bir kere ya. Tamam, anladık aşırı dark yazıyorsun da bunun da bir sınırı var. Cidden sırf onun artık seni kontrol edemeyceğini kanıtlamak için önünde başka biriyle sevisirken adamdan bunu izlemesini istemek nedir ya. Şaka mısın sen, kitap boyunca çooook sinir bozucuydun da bu da fazla. Rahatladın mı annem, rahatladın mııı Bunu yapınca en güçlü, bağımsız kadın sen oldun. Bir sevismeyle Achilles haddini bildirdin, travmanı yendin. Tamamdir kimse sana bir sey yaptiramaz. Tamamdır. Achilles, sen iyiydin, hoştun. Tierney seni gerçekten hak etmiyordu. Hadi bir şekilde bunu kabul ettin, bir de onlara katılmak nedir ya? Bu yabanci yazarlarda sahiplenici karakter yazip sonra grup s*x yaptirmak nedir ya. Okumak istesem "Why Choose" kitabını seçer okurum. İnsanların okuma tercihi vardır, saygılıyım ama bu kadar kıskanç, sahiplenici karakter yazdırıp bunu yapmak benim sınırlarımı aşıyor. İlk kitapta rahatsız olduğum yerler olsa da sevmiştim ama buna tahammül edemedim. Kan ve Külden serisinden bir travmam var zaten. Bu da oldu iki. Çok merak ettiğim bir çiftti neyse ki yazardan ötürü her an her şeyin berbat olabileceğine hazırlıklıydım. Lakin bundan sonra kitaplarına en ufak merak duymuyorum. Ben böyle kitaplar okumamalıyım kesinlikle kafam atıyor. Berbat bir okumaydı.
2026 66. kitabı
Okunma: 09 Nisan 2026 09:13
Kitabın duyurusunu gördükten sonra yükseldiğin fakat aynı hızla çakıldığım bir kitap oldu.Kitap aksiyonu gizemi çok güzel yazmış. Nefes almadan sürekli yeni aksiyon oluyor, okuyorsunuz. Birbirlerinden ölesiye nefret eden ama birbirlerine takıntılı olan iki kişi Sürekli karşılaşıyorlar sürekli didişiyorlar ve sürekli birbirlerini öldürmek istiyorlar. Bu koşuşturmacayı konusu olmasını sevdim geçmişten gelen bir tanışıklık var kendilerinin geçmişi de okuyoruz bu arada. Bu yazdığım spoiler olacak lütfen ona göre okuyun ve devam edin. Adam yıllarca kadını korumak için baskı altına almış işte ilişkilerine karışmış birlikte olduğu erkekleri öldürmüş falan kadın diyor ki;" madem evleneceğiz seninle o zaman bunu bu baskıyı kırmak için başka birisiyle birlikte olacağım." Yani öyle bir grup birlikteliği oldu. Reverse harem okumak isteseydim öyle kitaplar okurdum,bu detayı bilseydim kitaba hiç başlamazdım. Kitap bundan sonra benim için yokuş aşağı gitti normalde 7 puan verecektim ama şu an düşünüyorum ki 3 puan bile fazla. Evet her iki karakter psikopat evet her iki karakter normal değil ikisi de psikolojik sorunlu Bunu zaten başından beri kabul ettim ve öyle okudum ama bu durum maalesef tamamen yazarın popüler olduğu için amaca hizmet etmeyen bir sahne ekleyeyim oraya dediği bir bölüm olmuş. Çok gereksiz bana göre çok saçma. Ayrıca tanıdığı bir kişiyle birlikte oldu yani o sahne onların tanıdığı mafya dünyasından bir kişiyle oldu. Kadın bu birlikteliği sevdi. Aşil eğer böyle bir açık ilişki yaşayalım evliliğimiz böyle olsun deseydi kadın bunu kabul ederdi. Bu ayrıntıyı spoiler alarak okumak isteyenler okusun ona göre bu kitaba başlasın
·463 syf.·
2026 98. kitabı
Mükemmel olacak bir ilişki / kitap resmen nasıl kötü yapılır onu gördük. Achilles sen bu kurguya fazlaydın. Evet psikopat olabilir, ama bu noktaya gelme sebeplerine bakınca pek çok şeye iyi dayandı. Yani her hissi gerçekten geçti. Yaşadıkları duyguları kabullenmek zorunda kaldıklarıyla çok güzel bir karakterdi. Tierney, abisiyle kampta yaşadıklarından sonra bedenen hayatta kalmış güçlenmiş ama ruhu tamamen parçalanmış bir kadın. Zaten kendini bulmasına en büyük destek Aşil’den gelmiş hep. Ve bilin bakalım ne oldu. Tier ilk darbeyi Aşil’e vurdu. Yani ne yaşadıysa yaşadı ama günüm sonunda yaptıkları salak saçma davranışları ve en sonraki o aptal ötesi isteği gerçekten NE MANA??? NE GEREK VARDI ABLACIM? Adam daha ne yapsın senin için? Yani neyi ispatlamaya çalışıyorsun? 3’lü yaptınız da ne oldu? Aşkına mı inandın?? O kadar saçmaydı ki yani resmen yazar yazmak için yazmış o kısmı. Alex’i olaya dahil etmek için gereksiz bir sahneydi. Bu kitaba 1 vermiyorsam baştan sona Aşil için o salakta sonda o olayı kabullenip birde ayarlama yapınca gözümden düştü ama en azından hisleri gerçek olan tek kişiydi. Enzo’nun hikayesinden sonra bu seriye asla devam etmem.
2026 21. kitabı
Merhaba kitap dostları heyecanla beklediğim bir kitabın yorumu ile sizlerleyim Kitabımız #badbishop kitabından tanıdığımız karakter Tierney ve Achilles'in deli dolu değişik ama farklı hikayesini anlatıyor. Kitap çocukluktan birbirini tanıyan, yaraların birbirine eş olduğu için birbirinden koyamayan ama aynı zamanda birbirine düşman olan çiftin mafya aksiyon ve kendi sıkıntıları etrafında şekilleniyor. Karakterlerimiz gerçekten deli kategorisinde değerlendirebileceğimiz kadar değişik huy ve takıntılara sahip olan iki insan. Bununla beraber sevgi, aşk, korku ve nefret duygularını tam anlamıyla birbirinden ayırt edemediklerinden zaman zaman hem kendi içlerinde hem de birbirlerine karşı acımasız bir savaş içinde yer alıyorlar. Birbirlerini kırmaktan ve acıtmaktan hiç çekinmiyorlar üstelik birbirlerinin canını yakmak için de fırsat kolluyorlar diyebiliriz. Ama tüm bunların içinde kabuklarının en altında kalmış olsa da içlerinde hep var olan o ışık sayesinde yan yana gelerek bir bütün oluşturuyorlar ve yazarın akıcı dili ile birleşerek bu da bize çok iyi bir okuma keyfi sunuyor. Kitap benim için iyi bir kitaptı. Ben ilk kitaptan sonra bu karakterin kitabını da yaşayacaklarını da çok merak etmiştim. Kitap benim açımdan istediğim aksiyon, macera, o aradaki enerji ve tutkuyu kesinlikle bana verdi. Ama her iki karakterde yapılanları uygulayabilecek potansiyelde olmasına rağmen ben karakterlerin birbirine olan inancının perçinlenmesi için daha farklı bir olay örgüsü olmasını tercih ederdim. Beklediğim hareketler mi evet farklı olabilir miydi evet. Yine de sevdim ben kitabı Not: Kitap dark bir kitap. Hitap eden, dark türüne hakim olanların okuması kesinlikle daha iyi olur. Okuyacaklara şimdiden keyifli okumalar

L. J. ShenYazar · 19 kitap
L. J. Shen, çağdaş ve genç yetişkin romantik romanları alanında New York Times, Wall Street Journal, USA Today, Washington Post ve Amazon'da 1 numaralı çok satan yazardır. En çok kaygı dolu, karanlık kitapları ve neredeyse kurtarılamaz alfa kahramanlarıyla tanınan yazar, dişleri ve pençeleri olan peri masalları yazıyor. O, ailesi, evcil hayvanları ve içsel sorunlarıyla birlikte şirin bir sahil kasabasında yaşıyor ve okumaktan, seyahat etmekten, yemek pişirmekten ve huysuz kedisiyle vakit geçirmekten keyif alıyor.