·360 syf.····Okunma: 04 Aralık 2025 12:31 Selam kitapseverleeer.
Bu gün sizlere kalemiyle #kont kurgusu ile tanıştığım daha sonra kopamadığım #aşkınnurkarataş ‘ın #onyıl kitabı ile geldim. Bir günde bitirdim diyebilirim. Çünkü sanki yabancı çeviri okuyormuş hissiyatı vardı kitapta. Elimden bırakmak istemedim sonra baktım ki kitap bitmiş hep merak ettim çünkü neler olacak diye. Gelelim konusunaaa..
Lilian Hamilton; Oturdukları bölgenin saygın sayılı ailelerinden , ailenin en küçücüğü ve en umursanmazı olan bir kızdır. Saygın aile dediğime bakmayın asla burnu havada değil merhametli, yardımsever ve insan canlısıdır. 7 yaşında sitenin parkında ona bir doğum günü yaparlar. O sırada gözü sarı saçlı bir çocuğa ilişir. Alt tabakadan olduğu için onu dışlarlar ama Lily ona pasta götürmeye gider. Hatta arkadaşı uyarır o bizden değil ve bir katilin çocuğu diye. Çocukla tanışırlar ve pasta karşılığında çocuk ona en sevdiği oyuncak arabasını yani 91 model bir Mustang hediye eder. O günden sonra bir daha asla yolları rastlaşmaz taa ki 10 sene sonraya kadar..
James; Annesi başka bir adam için evi terkeder , babası katil ilan edilip kodese atıldıktan sonra abisinin de yaşının küçüklüğü nedeniyle velayeti anneye verilir ve 10 yıl onunla yaşamak zorunda kalır. İçindeki siniri atması için onu futbola yazdırırlar. Artık kendini bildikten sonra Lily’nin yaşadığı hatta okuduğu okula geri döner. O kadar iyi futbol oynuyordur ki okulun takımına seçilir. Artık insanlar o fakir gözüyle bakmaz hatta ona özenirler. Kızlar deli divane olur peşinde ama onun gözü Lily’dedir. Delice bir aşk yaşarlar. Taa ki üniversite seçimleri gelene kadar.. Lily bazı sebeplerden dolayı James’i terk eder. Sizce bir 10 yıl sonra tekrar karşılaşmak durumunda kalırlarsa neler olur? Merak ettiyseniz sizi şöyle alalım..