Puan vermedi·416 syf.····Okunma: 04 Aralık 2025 22:31 Benimle Saklan, romantizmin sıcaklığını küçük bir kasabanın doğallığı ve karakterlerin duygusal dönüşümleriyle birleştiren, okuru ilk sayfadan içine alan bir roman. Özellikle yavaş yavaş gelişen aşk hikâyelerini ve karakterlerin birbirine güvenmeyi yeniden öğrendiği kurguları seven biri için tam bir “rahatlatan kitap” hissi veriyor.
Romanın en güçlü yanı, iki yalnız ruhun birbirine yaklaşırken yaşadığı o kırılgan ama samimi süreç. Yazarlar, karakterlerin iç dünyasını oldukça yalın ama etkileyici bir dille aktarmış. Sevginin bazen bir sığınak, bazen de insanı yeniden ayağa kaldıran bir güç olabileceğini hissettiriyorlar. Hikâye boyunca hem hüzün hem umut yan yana ilerliyor ve bu denge, kitabı duygusal açıdan tatmin edici kılıyor.
Ayrıca kasaba atmosferi, tarlalar, saman balyaları ve doğanın sakinliği hikâyeye ayrı bir romantik dokunuş katıyor. Kapaktaki sıcak tonlar ve pastoral hava, kitabın ruhuyla tamamen uyumlu. Okurken sanki yaz güneşinin altında geçen bir hikâyenin içine giriyorsunuz.
Akıcı dili sayesinde bir solukta okunabilecek, bitirdikten sonra da sıcak bir tebessüm bırakan bir roman. Aşkın sakin ama derin yanlarını seven okurlar için kesinlikle güzel bir seçim.