Puan vermedi·416 syf.··Beğendi
···Okunma: 26 Kasım 2025 18:14 Milyon dolarlık yalan konusunu okuduğum zaman tam benlik kitap demiştim. Gerçekten de öyleydi. Baskısını da ayrıca çok beğendim.
Callum McCard, istediğini almaya alışkın, kibirli, kendinden emin, eğlenceli, kontrollü ve her zaman haklı olduğunu düşünen biridir.
Emery Eastwood, zeki, duygusal, çevresindekileri kendinden çok düşünen biriydi.
Emery, ailesinden miras kalan kitapçıyı işletiyordu. Çalışanlarıyla mutlu bir şekilde günlerini geçirirken karşısına açılan büyük kitapçı yüzünden zor günler yaşamaya başlamıştı. Ekonomik sıkıntılar yaşarken her şey üst üste gelmeye başlar. Kirası iki katına çıkmış muhasebecisinin yaptığı hata yüzünden mahkeme yoluna girerken çalışanlarına da ödeme zorlukları başlar. Çok üzülerek kitapçıyı kapatma kararı almak üzereyken karşısına Callum McCard çıkar.
Emery'e anlaşmalı evlilik teklifiyle gelen Callum ona çok iyi bir para teklifinde bulunur. Onun da bu evlilik sayesinde kazanacağı şeyler vardı. Emery tabii ki bu teklifi kabul etmez fakat peş peşe gelen felaketler onu bu yola iter.
Callum’un esprili dili, Emery'in hazır cevaplılığına bayıldım. Bu teklifin boşuna olmadığını okudukça anlıyorsunuz. Evlendikten sonraki sayfalara bayıldım.
Aşk, tutku, eğlence, entrika çok güzeldi. Bana çok iyi gelen, başından sonuna kadar keyif aldığım bir kitap oldu. Türü sevenlere kesinlikle tavsiye ediyorum