Yorumm
2025 80. kitabı
Okunma: 05 Aralık 2025 20:21
GİDEMEZSİN Yazarı: Payell Yayınevi: Parola Sayfa Sayısı: 496 Merhaba. Payell'den devam diyelim.. Karahan kendince haklı bulduğu bir sebepten dolayı Nazlı'dan ayrılır. Nazlı yirmi yaşında genç bir kız iken abisinin arkadaşı olan Karahan Atabey ile sevgilidir. Yalnız bu ilişkiye ailesi özellikle de abisi olumlu bakmıyordur. Karahan ile birlikte kaçmak için evden ayrılıp sahile geldiğinde saatlerce Karahan'ı bekler. Karahan saatler sonra geldiğinde ise Nazlı ile bir ayrılık konuşması yapar. Nazlı o gün hastanelik olur ve iki gün boyunca hastanede yatar. Uyandığında ise abisi onu Amerika'ya gönderir. (Yesilçam tarzında :)) Sekiz yıldan sonra ülkeye döndüğünde abisi Yiğit'in eşi Aslı tarafından intikam diyerek Karahan'ın yanında işe başlar. Ama aslında olay Aslı'nın iki aşığı birleştirme çabasıdır. Bu uğurda eltisi Zeynep ve arkadaşı Azra ile birlikte Karahan ve Nazlı' yı kaçırıp bir eve bile kilitler. Evet kaçık bir yengemiz var. Tabii olayları öğrenen kocaları tarafından onaylanmazlar iken Aslı da Zeynep de bu durumu umursamaz. Onlar için önemli olan kaybedilen sekiz yılı bu iki aşığa geri vermektir. Olaya kayinvalideleri de el attığında Karahan ve Nazlı artık dinen evlidir. Bu arada iki cinayet işlenir iken katilin sıradaki hedefi elbette ki Nazlı'dır. Karahan, Nazlı' yı tekrar kaybetmemek için dünyayı yakacağını söylerken bıçak hiç beklemedikleri bir el tarafından sırtlarına saplanmıştır. Kitaptan Alıntılar *"Benim çılgın bir yengem var. Yiğit'in karısı. Karahan'ı başıma sardı. Şimdi kendisi tatilde. Aslında seni onunla tanıştırmalıyım. İki günde aranızı yapar. Üçüncü gün de düğününüzü..." "Hadi canım! Nasıl oluyor o?" "Vallahi o Aslı'ya has bir durum. Karahan'ı ve abimi aynı masaya oturtup anlaşma imzalattıysa sizinki çocuk oyuncağı onun için." "Beni kesin tanıştır o zaman." *Kapıyı açtığında, karşısında gördüğü Yiğit'in ona şaşkın bakışlarına o öfkeyle yanıt verdi. Yiğit, "Karahan, hayırdır?" dediğinde Aslı yanlarında bitti. "Nazlı rahatsız da onu görmeye geldi, canım," diye açıkladı. Yiğit'in gözlerinde oluşan soruların muhatabı Karahan'dı. "Ne yaptın kardeşime?" dedi kızgınlıkla. "O soru öyle değil, Yiğit Demirkan. O soru yıllar önce sen bize ne yaptın da bugün böyleyiz?" dedi ve sağ yumruğunu Yiğit'in yüzüne indirdi. *"Evcilik oynamak yerine evlilik mi yapsak? Bak, ben sevdim seninle uyanmayı..." Karahan bunu tüm samimiyetiyle söylemişti. "Bu bir teklif mi?" "Ön giriş diyelim. Teklifimi kaçırıldığım ve kapatıldığım bir yerde yapamam. Bana ters, sana az." Gidemezsin Payelll
1000k
GidemezsinPayelll · Parola Yayınları · 2020145 okunma