İyi ki tanıdım, iyi ki okudum dediğim yazarlarımdan biri de Payelll oldu. Yazarın kendisi zaten çok tatlı ama yazdığı her karakter de mi tatlı olur bir insanın? Kitaptaki ana karakterlerden tutun da yan karakterlere kadar hepsine bayıldım...
Gidemezsin; birbirini çok seven Karahan ve Nazlı’nın beraber yeni bir hayata yelken açacakken Karahan’ın Nazlı’yı yarı yolda bırakması ve aralarına giren 8 senelik ayrılıktan sonrasını anlatıyor. 8 yıl sonra küçük planlar sayesinde şirket ortağı olarak yeniden karşılaşan çiftin geçmişi ve geleceği birbirine bu kadar yakınken araya giren sırlar da yavaş yavaş çözülmeye başlıyor.
Kitabı çoook severek okudum. Oldum olası yan karakterlerin de çokça işlendiği kitapları okumaya bayılırım. Ana karakterlerin dramatik havasını dağıtmaya birebir. Kitapta o kadar çok yan karakter vardı ki her anlamda beni doyurdu diyebilirim. Yiğit, Aslı, Fırat, Asya, Zeynep, Aras, Azra, Murat, Nil, Nihat, Duru, Ruken, Fatih... içlerinde favorim tabiki Aslı’ydı. Ayrılan, kavuşamayan, açılamayan çift mi var? Arayın Aslı ablanızı ekibiyle beraber işi halletsin. Bir insanın elinden her iş mi gelir yaa gerçekten harika bir karakterdi.
Karahan normalde delireceğim ve beni uyuz edecek tarzda bir karakter olsa da yazar öyle bir yedirmiş ve işlemiş ki adama bayıldım desem yeridir... geçmişiyle ilgili sırları öğrenene kadar Nazlı’yla beraber delirsem de öğrendikten sonra içim acıdı. Hoş geçmişteki bir detayı ilk öğrendiğimde hoşuma gitmese de sonradan yazar öyle güzel yedirmiş ki Nazlı gibi ben de ikna oldum.
Her şeyiyle çok hoşuma giden, okurken bolca eğlendiğim bir kitap oldu. Yazarın yeni çıkacak olan kitaplarını büyük bir merakla bekliyorum.