Puan vermedi·280 syf.··Beğendi
· Bu kitap sayesinde Tuna Yukay'ı ilk kez okumuş oldum. Yukay bu kitapta olağanüstü işler başarmış. İlgi çekici olay örgüsü, ilginç karakterler, arayış, geçmişe dönüş, gizem vb. pek çok şeyi başarılı bir şekilde bir araya getirerek bu kitabı yazmış. Okurken sürekli bir merak halinde olup kitabın sonralarında neler olacağını merak ediyorsunuz. Bahsedilmesi gereken bir başka konu ise dili başarılı bir şekilde kullanması. Örnek vermek gerekirse kitabın ikinci bölümü olan Koyaş Bey Destanı'nda kitabın diğer bölümlerinde kullandığı yazım biçiminden farklı olarak epik bir anlatım kullanması ince ama kitaba ruh katan bir şey.
Bu kitapla ilgili bir incelemede Agâh'tan bahsetmemek olmazdı. Kendisine özgün düşünceleri, ulaşmak istediği hedefleri, kendisini motive eden şeyler başarılı bir şekilde işlenmiş. Agâh karakterini okumak çok zevkli ve merak uyandırıcıydı.
Kitap derin anlamlar içeriyor. Sadece okuyup geçilebilecek bir kitap değil. Kitapta Bahsedilen konular üzerinde düşünülmeye değer şeyler.
Kitap bana göre çok başarılı. Daha fazla okunmayı kesinlikle hak ediyor.