2025 51. kitabı
Okunma: 06 Aralık 2025 13:47
Mükemmel anne baba yoktur, ama yeterince iyi olmak mümkün! Kalemine sağlık Saniye Bencik Kangal diyerek başlamak istiyorum. Anne, baba, eğitimci ya da bir çocuğun büyütülmesi, yetiştirilmesi sürecinde kimler rol alıyorsa herkesin okuması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum. Oldukça akıcı bir şekilde yazılmış ve sanki evimizin içinde bizi izleyip kağıda aktarılmış gibi hissettiriyor. Herkesin rahatlıkla ve sıkılmadan okuyabileceği bir kitap. Gereksiz bilgilere yer vermeden, örneklerle ve gerçek hayattan kesirlerle zenginleştirilmiş ve herkesin içinde kendinden bir şeyler bulacağı nitelikte bir kitap #k:478943. Saniye Bencik Kangal severek takip ettiğim bir yazar ve diğer kitaplarını da okumuş biri olarak bu kitabını da tavsiye ediyorum. Zaman kaybetmeden okumanızı öneriyorum. Çocukla iletişimin, kendimizi doğru şekilde ifade etmenin, karşı tarafın duygularını anlayıp ona farkında olduğumuzu hissettirebilmenin ve sınırlar belirleyip bunları uygulama noktasında kararlı olmamızın önemine değinen ve bu süreçte neler yapabileceğimiz noktasında bizlere rehberlik edebilecek bir kitap. İyi okumalar..
Sınır Var Sinir YokSaniye Bencik Kangal · Doğan Kitap · 20251,835 okunma