2025 10. kitabı
selamlarr yepyeni taptaze bi seriye başladım kitabı bitireli iki gün oldu ama henüz ikinci kitabına yeni başlamışken bunu da şuraya iliştireyim dedim. öncelikle kitabın gördüğüm genel yorumlarından yola çıkarak söyleyebilirim, anlaması oldukça basit bir kitaptı. cam şato serisinden hemen sonra okuduğum için mi bilmiyorum evren de karakterler de oldukça anlaşılır geldiler. sanırım yazarın ilk serisi ve o toyluk hissediliyor yalan yok ama karakterlere ısındım ben. başrol kızımızı sevdim Feyre gelişimini tamamladığında oldukça güçlü bir kadın olacak şimdiden belli. sarah maas kitaplarında hep olduğu gibi Feyre tabii ki ilk kitaptaki adamla olmuyor ve Tamlin’den bir şey çıkacağını hep hissediyordum bu kadar iyi olması zaten biraz şovdu. okurken sıkılmadım hızlıca akıp gitti bunun da seriye ısınmama katkısı epey fazladır. Rhysand oldukça konuşkan hatta Rowan’dan sonra bu kadar konuşkan olmasına şaşırdım yalan yok. kendi içimde sürekli cam şatoyla karşılaştırmalar yapsam da bunu engellemeye çalışıyorum çünkü kendi içinde serinin oldukça başarılı ilerleyeceğinden eminim birinci kitap evreni ve karakterleri tanıtmak açısından oldukça başarılıydı ve devamını da merak ettirdi bu yüzden gönül rahatlılığıyla beğendiğimi söyleyebilirim
Dikenler ve Güller SarayıSarah J. Maas · Dex Kitap · 20166,1bin okunma