2025 207. kitabı
NATAŞHA KNİGHT~A. ZAVARELLİ~KALBİN DİRİLİŞİ~ Selam.Bugün sizlere çok severek okuduğum #soylularserisi ‘nin üçüncü ve son kitabı olan #kalbindirilişi ile geldim.Sanırım serinin en sevdiğim kitabı oldu.Çünkü sonunda bu kitapta artık duygular keşfedildi ve açığa çıkan duygular ikilinin arasındaki çekimi daha da güçlü yansıttı.Özellikle Santiago gibi kalbim yok diyen bir adamın böyle güzel sevmesini ve üstüne bir de şahane bir baba olmasını okuyarak veda etmek harikaydı.Ivy yine o saflığının kurbanı oldu maalesef.Üvey abisi Abel’in yaptığı onca kötülüğe rağmen hala acaba mı diyerek onu kendince aklamaya çalışmasına sinir oldum.Ama neyseki o da layığını buldu.Ayrıca yıllarca saklanan daha doğrusu farklı bilinen olayların gerçek yüzü ortaya çıktı da bir oh dedik yani.Ve yine bu kitapta da Ivy’nin başına gelmeyen kalmadı ki bu olanlardan sonra Santiago‘nun çaresiz halleri çok üzdü.Karanlık romantizm,birazcık mafyatik,biraz dark romance,ateşli bir çekim ve sonunda tutkulu bir aşk okumak istiyorum diyorsanız bu seriye bir şans vermelisiniz.uyarımı da yapmak isterim. İkinci kitabın sonunda Ivy kaçırılmış ve Santiago çılgına dönmüştü.Karısını her yerde deli gibi arayan Santiago‘nun bakmadığı delik kalmaz.Üvey abisi tarafından kaçırılan Ivy’i bulabilmek için her yolu dener.Ivy’nin kaçak ablasını,babasını,küçük kız kardeşini herkesi bir tehdit olarak kullanır.Neyseki sonunda korkulan olmadan karısını bulur. Abel’in niyeti Ivy’nin bebeğini aldırıp Santiago‘ya en büyük acıyı yaşatıp onu savunmasız bırakmaktır ama neyseki bu gerçekleşmez.Ivy kurtulur ama Abel kaçmayı başarır.Tabi ki rahat durmamaya kararlıdır. Santiago,Abel’in peşine düşer ama onu bulmak neredeyse imkansızdır.Bu yüzden herkesi çok fazla etkileyecek bir plan kurar.Ama bu plan çok kötü sonuçlar doğurur ve bundan en kötü etkilenen de ne yazık ki Ivy olur. Onları kara günler beklemektedir. Ama tüm bu kötü olayların arasında tabii ki güzel şeylerde yaşanır.Santiago aslında,Ivy’e ne kadar aşık olduğunun ve onsuz yaşayamayacağının farkına varır. Diğer taraftan taş kalpli olduğunu düşünen adam aslında ne kadar mükemmel bir baba olabileceğini kanıtlar.
Kalbin DirilişiA. Zavarelli · Prime Kitap · 2025133 okunma