2025 96. kitabı
Aşkın, sadakatin, ailenin, dostluğun ve ihanetin anlatıldığı şahane bir roman okudum hafta sonu. Gerçekten elimden bırakamadım. Öyle akıcıydı ve öyle güzel anlatılmıştı ki, kendimi bir anda hikayenin içinde buldum ve bir de baktım ki kitap bitmiş. Bu kitap için salt aşk romanı demek yanlış olur. Her ne kadar Leyla ve Cihan'ın aşkı üzerinden ilerlese de, özellikle kitaptaki başrol olmayan diğer karakterlerin hikayeleri de çok etkileyici. Aile bağları ve aile diziliminin insan hayatını ne denli etkilediğini yürekten hissedecek ve özellikle bazı bölümlerde sarsılacaksınız. Hatta bence bazı ya karakterlerin hikayesi başlı başına bir roman olacak kadar derinlikli. Peki kitabın ana omurgası olan aşk nasıl anlatılmış derseniz; tam dozunda, kararında, olması gerektiği gibi, adına yakışır şekilde. Öyle güzel bir sevgi anlatımı ki, kelimelerin gücüne hayran kalıyorsunuz. Velhasıl çok beğendim ben "Bana Dileğini Söyle" kitabını. Çiğdem hanım bu yıl yolumun kesiştiği ve iyi ki tanışmışız dediğim yazarlardan oldu. Sizlere de yürekten tavsiye ediyorum Her Ay Okuyanlar Kulübü
1000k
Bana Dileğini SöyleMine Çiğdem Özcan · Romanoku Yayınları · 202531 okunma
Yüreğinize dokunabildiyse ne mutlu bana☺ çok teşekkür ederim 🙏
Bahar
Harikaydı, yürekten tavsiye ediyorum tüm okurlara 🙏❤