2025 52. kitabı
Okunma: 26 Kasım 2025 10:04
Anita Blake 18 – Flört Laurell teyzemiz Hepiniz şu Aurder belasından çok yoruldunuz, alın size bir lolipop demiş ve elimize 192 sayfalık bir şeker sıkıştırmış gibi. Hem tatlı hem enerji dolu, ama yedikçe daha fazlasını istiyorsunuz ben doymadım . Anita, Müşterisi Tony Bennington, yakın zamanda kaybettiği karısını geri istiyor. Ama Tony’nin niyeti masum değil. Onu sadece veda etmek için değil, yanında kalması için geri istiyor. Üstelik Ilsa’yı tamamen insan gibi geri getirebilecek tek kişinin Anita olduğunu biliyor. Ama bunun Bedeli ağır, insan kurban gerekiyor. Anita işi reddediyor ve Micah, Jason ve Nathaniel ile öğle yemeğine gidiyor. Nathaniel Restorandaki garsonla flört etmeye başlıyor Sonra Anita yı da katıyorlar.Yani Anita'ya flört etmeyi öğretiyorlar . Kitabın isminin de flört olmasının sebebi bu. Çünkü kitabın konusuyla flört”ün alakası sıfır ama yazarın gerçek hayatta yaşadığı o garson muhabbetini kitaba sıkıştırmış sonunda açıklıyor. Birkaç hafta sonra,başka bir müşteri Natalie Zell ortaya çıkıyor.Merhum kocasını cezalandırmak için diriltmesini istiyor.Anita bu işi de reddediyor. Öğle yemeğinine garsonla flört ettiği yere gidiyor ama onu orada Jacob ve Nicky adında iki aslan adam bekliyor. Bennington Anita için profesyonel bir tim tutmuş silahlı, disiplinli, acımasız. (Özellikle o timin içinde ki Sarışın, tek gözü kör, kaslı, soğukkanlı bir Nicky'ye dikkat ) . Jakob Anita’ya sevgililerinin fotoğraflarını gösteriyor ve Ilsa’yı diriltmezse hepsinin teker teker öleceğini söylüyor. Anita restorandan çıkarılıp eve götürülüyor ve o an öğreniyor ki,Anita’nın içindeki Dişi aslanı, Jacob ve Nicky’ye ilgi duyuyor. Anita bunu kendi lehine çeviriyor, onları kavgaya sürüklüyor ve işin durması için Tony’nin peşine düşüyor. Ancak Silas adında başka bir aslan adam engel
FlörtLaurell K. Hamilton · Artemis Yayınları · 2013100 okunma