2025 92. kitabı
Hayalet Konu - dark roman Yetişkin Kurgu Puanım 4 368 Sayfa Mutlu S. Scarlett Day panik ataklar geçiren öz güveni düşük bipolar bozukluğu olan bir opera sanatçısı olma yolunda bir öğrencidir. Bir yıl önce babasını kaybettiği günden itibaren şiddetli nöbetler geçirmesini engelleyen tek umudu opera binasındaki odasına bırakılan güller ve isimsiz mektuplardır. Eh tabi birde odasına ulaşan piyano sesleri. Birgün işler tam anlamıyla tepetaklak olduğunda karşısında gördüğü maskeli yabancıya karşı kendini hiç olmadığı kadar güvende hisseder. Şahsi fikrim yazar çok güzel bir konu oluşturmuş fakat bu konuyu hayal ettiği gibi satırlara yansıtamamış. Karakterler arasında herşey hızlı ilerledi ki ben bundan şikayetçi değilim fakat biraz daha gönderilen mektuplar ve kızımız Scarlett'ın duyguları daha derin anlatılabilirdi. Ayrıca erkek karakterimiz Sol kızımızı geçirdiği ataklardan in*tihar etmesin diye kendi yaşadığı yere getirince Scarlett'ın sürekli 'beni hapsediyorsun' tripleri komikti Sol ise gayet bariz bir şekilde istediği zaman gidebileceğini söyleyince kızın hapsedilmedim diye üzülmesi daha komikti. Kız senin kaçırılma fantazin mi var ahasahash Birde ne yalan söyleyeyim ben okurken biraz yoruldum belki biraz daha sürükleyici olmasını beklediğim içindir. Eğer boş vaktiniz varsa okunabilir ve Sol üzümlü kekim bence bu hikayenin trajik hikayesi sana ait.
PhantomGreer Rivers · 2022228 okunma