2025 189. kitabı
Okunma: 06 Aralık 2025 12:56
"Gideceğim yerde sen olacak mısın?" "Öyle planlıyorum." "O zaman neresi olduğu kimin umurunda?" . Meral Kır kalemini yıllardır çok severek okurum. Sancaktar ailesini çok özlemişim. Bir araya geldiklerinde sohbetleri, gürültülerini okumak çok güzeldi. Barış Dağlı, onu gördüğümde gözlerimden kalpler çıktı Meral Kır kitaplarını sevmemin en büyük nedeni aşkı ve aksiyonu çok güzel anlatmasıdır. Daha ilk sayfada kurguya giriyor ve merakla okuyorsunuz. . Fırat Dağlı, teniste dünya markasıydı. Planlı ve disiplinli hayatı ona başarıyı getiriyordu. Ama kalbi beş yıl önce Barış ve Serra'nın düğününde tanıştığı Sanem'le tanışmış onunla güzel vakit geçirmişti. Fakat Sanem ona veda bile etmeden gitmişti. Beş yıl sonra Londra'da karşılaşırlar. Sanem, babasının baskılarından kaçarak Londra'ya gelir. En büyük hayali iyi bir dedektif olmaktı. Bunun için eğitimler almıştı. Şimdi eline yeni bir dosya gelmişti. Ölen kadının ismi dışında hiçbir bilgisi olunmayan Amelia'nın kimliğini öğrenmeliydi. Bunun için araştırmalara başlarken hayatına bir de Fırat girmişti. Sanem hem işi hem de Fırat icin mücadele edecekti. Fırat ise yaklaşan büyük turnuva için hazırlıklarına devam ederken kariyerini bitirmek için uğraşanlardan dolayı başı ağırır. Bu arada Sanem'in babasının açtığı dava evlenirlerse düşecekti. Fırat için bulunmaz firsat ayağına gelmişti. Sanem'e anlaşmalı evlilik teklifinde bulunur. Sanem onun için teklifi kabul ederken Fırat ise onun için evleniyordu. Aslında ikiside duygularını saklamak için bahaneler buluyordu. Sanem ölen kadının izine yavaş yavaş yaklaşırken katilide bulmak üzereydi. Bu tehlikeli yolda en büyük dayanağı Fırat Dağlı'ydı. Yine çok keyif aldığım bir Meral Kır kitabı oldu. Gizemi, aksiyonu, aile ve aşk... hepsi bir arada harikaydı. Gözüm kapalı yazarın tüm kitaplarını tavsiye ederim.
Aşk ve DiğerleriMeral Kır · Parola Yayınları · 202558 okunma