2025 221. kitabı
Okunma: 09 Aralık 2025 14:07
Herkese Merhaba Bugün sizlere Trisha Sakhlecha kaleminden Miras kitabının yorumu ile geldim Aralık ayının sıradaki kitabı 2025 yılı basımlı 423 sayfalık bir kitap ​Bir Aile Cinayeti, Binlerce Karanlık Sır ​"Herkesin bir planı vardı... Aşk, para, kontrol ya da sadece hayatta kalmak." ​•Psikolojik gerilim severleri ters köşelerden ters köşelere savuracak, "tam buldum" dediğiniz anda elinizde patlayan bir kurgu! ​•Kitap boyunca olayları Myra ve Zoe’nin ağzından dinliyoruz. ​•Hindistan’ın kalabalık ve canlı Delhi sokaklarından, İskoçya’nın vahşi, ıssız ve derin ormanlarla kaplı batı kıyısına uzanan ölümcül bir yolculuğa davetlisiniz. Yazar bizi, Agarwal ailesinin miras paylaşımı için 18. yüzyıldan kalma görkemli malikanesine kapatıyor ve kapıyı üzerimize kilitleyip anahtarı fırlatıyor. ​•Bu sadece bir miras kavgası değil; en gösterişli insanların, kabuslar yaşatacak kadar karanlık sırları nasıl sakladığının hikayesi. Dış dünyayla bağlar kopmuşken malikanede işlenen cinayet, aileyi bir arada tutan şeyin sevgi değil, "halının altına süpürülmesi gereken gerçekler" olduğunu gösteriyor. •Kim katil kim kurban olacak; Raj, Shalina, Myra, Owen, Aseem, Zoe, Aisha, Gabe ve Stu... ​•"Ah para, sen nelere kadirsin!" dedirten bu kitapta; yalanlar, sırlar ve gerilim hiç bitmiyor. ​Başta bir şüpheliye odaklanıyorsunuz, hoop eleniyor; diğerine yoğunlaşıyorsunuz, o da saf dışı kalıyor! Tam "İşte katil bu!" dediğiniz anda her şey altüst oluyor ve olayların en başından beri nasıl geliştiği bir bir dökülüyor. Cinayete kurban gidecek kişinin bile ters köşe edildiği kitap. ​•Gabe... Sorry, but... Katili bulduğunuzu sanıyorsanız tekrar düşünün! Yazarımızın kalemine sağlık Kitap ile ilgili düşüncelerinizi yorum bırakabilirsiniz Okumayı ihmal etmeyin im t u b i s ʚĭɞ
MirasTrisha Sakhlecha · Prime Kitap · 202550 okunma