Stella ve Jason Bir uçak seyahati ‘de tanışıp kısa süre sonra Evlenirler bir tane kızları olur. Her evlilik rutinleri gibi biraz göreve dönüşür ilişkiler Jason işi gereği eve bazı günler kalmaya gelemez tüm sorumluluk Stella da olmakla birlikte kendini çok fazla yalnız hisseder bu ilişkide uzak mesafeli bir evlilikleri olması buna engel değildir.Gönül bağları birdir.
Birgün varlığından bile haberdar olmadığı bir kaç ötede oturan Mister Pfister’in Kapılarına gelerek zil çalması ile hayatları kabusa döner Stella’nın bunu hergün tekrarlar evde olsa da olmasada hep kapılarına gelip zilini çalar ilerleyen bu döngüde posta kutusuna binlerce mektup tuhaf eşya ip çakmak poster resim tarzı şeyler bırakır dikkatini çekmek için iyice saçmalar bu takıntılık aşar Stella ‘Nın nerede çalıştığı yeri bile bulmaya çalışır son derece rahatsız olan korkan iletişime geçip geçmemekte kararsız kalmak arasında git gelleri olsa da olaylar iyice tuhaflıklar artar psikoloji ve edebiyatın birleşimi ile çok şahane bir eser okudum uzun süre aklımda yer edecek bir eser oldu yazarın daha önce ki kitaplarını da okumuştum bu kitabına da bayıldım sade salt bir kalemi dolaylı yollarlar meraka evriliyor tavsiye ediyorum