2025 211. kitabı
IŞIL IŞIK~ARDEN~2 Selam.Bugün sizlere isil.isikk kaleminden #ardenserisi ‘nin ikinci kitabı ile geldim.Tabi ki yine soluksuzca ve heyecanla okudum.Yazarın kalemine aşık olduğumu bilmeyen yoktur sanırım.Hele de bu kitabı okurken aşırı keyif aldım,çünkü beyaz ev serisini okumuş biri olarak o serideki karakterleri özellikle Eren’i yeniden okumak keyifliydi.Beyaz Ev’de yaşananları bu kez Arden’den ve farklı bir versiyonu ile okusak da yazar kurguyu öyle bir ustaca yazmış ki sonuna kadar merakla okuttu kendini.Ve o son öyle bir bitti ki devamında bakalım neler olacak,serinin üçüncü kitabında bizi neler bekliyor bakalım. İkinci kitabımız ilk kitabın tam bittiği yerden başlıyor.Arden yeni görevi için İstanbul’a gelmişti.Yeni görev ise Beyaz Ev’e girmek ve orada Vasilko’ya ait belgeleri almaktır.Bu sıra Beyaz Ev’in sahibi Beyefendi de hayata gözlerini kapatır ama öncesinde Arden’den büyük bir şey ister.Yeğeni Eren’i ne pahasına olursa olsun korumak.Arden’in,Beyefendi’ye geçmişten bir can borcu olduğu içinde hiç tereddüt etmeden bu vasiyeti kabul eder. Zaten Eren’e yakın olmak Arden’in işine gelecektir çünkü Eren onun Beyaz Ev’e giriş biletidir.Yeni görevi için kolları sıvayan Arden bu kez mimardır.Hazırlıklarına başlamıştır ama bu sırada da davetsiz bir misafiri vardır,Drago.Tabi ki Arden’in peşinden İstanbul’a gelmiştir ki bu durum Arden’i başlarda çok rahatsız etse de zamanla Drago,Arden’in en büyük yardımcısı olacaktır.Ama öncesinde Vasilko ve Plaza’ya yakalanmamak için Droga da bazı değişiklikler yapacaklardır. Arden Eren’le kurduğu yakınlık sayesinde sorunsuzca girdiği Beyaz Ev’den dosyaları kolaylıkla olacağını düşünürken işler hiç de düşündüğü gibi ilerlemez. Çünkü evde esrarengiz ve paranormal olaylar yaşanmaktadır.Ev sanki sürekli değişen bir labirent gibidir.Diğer taraftan da Beyaz Ev’in etrafındaki ormanda kesik insan uzuvları bulunmaya başlandığı için polis sürekli etraftadır.Tabi ki bu da Arden’in işini zorlayacaktır.Polisleri araştıran Arden,komiser Emris’in bir önceki görev yerinin Romanya olduğunu öğrenince işler daha da karışır. Bakalım Arden bu olayın da üstesinden gelebilecek mi? Beyaz evde yaşanan tuhaflıklar çözülebilecek mi?
Arden - IIIşıl Işık · Artemis Yayınları · 2025113 okunma