Arden - II

Artemis Yayınları
Ciltli

2026 20. kitabı
Okunma: 12 Mart 2026 10:44
ARDEN 2 ~ IŞIL IŞIK İçerik; Serinin ikinci kitabı Polisiye & Gerilim & Macera Esrarengiz bir malikâne Gizli ajan Arden Yeni görev, İstanbul Masum bir veliaht Kaçak bir mafya lideri intikam, hırs, aşk, sırlar 380 sayfa Merhaba dostlar… Serinin ilk kitabı Romanya’da geçiyordu. Oradaki karakterlerden, Türkiye’den görev için Romanya’ya gönderilen Komiser Emris ve yardımcısı Sedat bu kitapta daha ön planda. Çünkü bu kitapta İstanbul’un boğaza nazır malikânelerinden birinin hemen yanındaki ormanda insan vücudu parçaları bulunur. Olayı araştıran Emris Beyaz Ev isimli bu malikânenin yeni varisi Emir’i de göz hapsinde tutar. Zira Emir’i göz hapsinde tutan sadece Emris değildir. Yeni görevi için İstanbul’a gelen Arden, İhtiyar’ın yani Emir’in dedesinin ölümünden sonra Beyaz Ev’deki gizli belgeleri bulmalı ve Vasilko’ya teslim etmelidir. Eve sızması gerekiyordur ama nasıl? Çözümü Emir’e yakınlaşmakta bulur. Ama aklının önüne geçen kalbi ilk kez biri için atmaya başlar. Ama görevi de onun için kutsaldır. Eve girmek için en büyük yardımcısı da Vasilko’ya öldürdüğünü söylediği Drago Karnoviç’tir. Drago Arden’i Emir’den kıskansa da kendine hâkim olur. Ama nereye kadar? Arden Beyaz Ev’in gizemini çözmeye çalışırken altından hiç tahmin etmediği bir dehşet ağını keşfeder. Beyaz Ev’in gizemi nedir? Görevi bitince Emir’i sağ bırakabilecek midir? Yoksa ihanet bu sefer Arden için mi kapıda bekliyordur? İlk kitaba göre başta biraz durağan başlasa da okudukça heyecan dozu arttı. Drago ile takım olmaları güzel bir ahenk katmış kitaba. Emir her ne kadar ideal erkek karakter olsa da benim oyum Drago’dan yana. Öyle bir sonla bitti ki bundan sonra neler olacak tahmin bile edemiyorum. Zira artık Vasilko’ya daha yakından tanıma zamanımız geldi bence. Komiser Emris de bizi şaşırtacak gibi.
Merhaba! Bugün size Arden 2'nin yorumuyla geldim;
2026 3. kitabı
Okunma: 23 Şubat 2026 17:03
Öncelikle kitap akıcıydı fakat benim işlerim olduğu için sürekli uzadı da uzadı. Kitabı kısaca özet geçecek olursam (spoisiz), ana karakterimiz Arden bir ajan. Bir sürü görevden sağ çıkmış olan ana karakterimiz bu sefer İstanbula gönderiliyor. Amacı ise Beyaz Ev. Beyaz evin sahibi öldükten sonra yerine Eren'in gelmesiyle olaylar şekillenmeye başlıyor. Arden'in amacı Beyaz eve saklanan belgeleri bulmak ve baş kişiye teslim etmek. Her şeyi planlamıştı ve planına uygun ilerliyordu. Ta ki Eren'e aşık olana kadar... Eren'e karşı olan hisleri planlarının arasında olmadığından karakterimiz bir çok içsel çatışma yaşıyor. Tabi bu belge görevini ana karakterimiz tek yapmıyor. Yanında 1. Kitapta bize kendini sevdiren Drago'da var. Açıkçası ben onun bu kitapta çıkmasına şaşırmıştım. Güzel ve akıcı bir kitaptı. Betimlemeleri yerindeydi, sanki ben yaşıyormuş gibi hissetmiştim. Özellikle Eren ve Arden'in arasındaki kıvılcımı okumak zevkliydi. Onun kadar olmasa da Drago ve Arden arasındaki çekimide görmezden gelemedim. Bana kalırsa Drago ve Arden birlikte olmalıydı. Ama Eren'in masumluğu hem Arden'i hemde beni etkilemişti. Polisiye ve Romantik bir kitap. +18 ve şiddet içeriyor, ona göre okumanızı tavsiye ederim. Yazarımızın eline sağlık... Puanım; 10/8 Alıntılar; "Başınız sağ olsun. Siz torunu Eren olmalısınız." - "Teşekkür ederim," dedi, "evet, torunu Eren ben." "Arden ben de." _Ve Arden o gün, bir mezarlıkta doğmuştu işte. Eren'in gözlerinde, Eren'in bakışlarında. Ne zaman göçüp gideceğini bilmeden..._
2026 15. kitabı
Okunma: 21 Ocak 2026 03:00
Ben bu aralar o kadar çok üst üste aynı türleri okuyunca bir sıkıldım. O yüzden yeniden #rs belasıyla uğraşmamak için hemen bir tür değişikliğine gittim. Bayağıdır bakıştığım ama beni delireceğini bildiğim bu kitaba elim gitmiyordu. Ya hak diyerek başladım. Hiçte haksız değilmişim. İlk olarak belirtmeliyim ki kitap, bir solukta okuyabileceğiniz heyecan dolu bir devam romanı. Yazarın kalemi gerçekten su gibi akıyor, satırlar arasından hızla akıp geçen bir hikâye sizi bekliyor diyebilirim. Kitabın dili sade, akıcı; bölümler kısa ve dinamikti. Böylece kitap, tıpkı bir ajan filmi izliyormuş izlenimi veren, yüksek aksiyon dozuyla dolu sahneler sunuyordu. Kitabın atmosferi karanlık, gizemli ve gerilim dolu. Roman büyük ölçüde İstanbul’daki “Beyaz Ev” adlı mekan etrafında geçiyordu. Öyle ki burası artık canlı, nefes alan, içinden çıkılması zor bir labirente dönüşmüş hissi veriyordu. Buna bayıldım! Gerilim, sadece mekanla sınırlı değildi. Beyaz Ev’in bahçesinde kesik uzuvlar bulunması, polis soruşturmalarının hız kazanması da tansiyonu sürekli yükseltiyordu. Okurken herkes potansiyel bir şüpheliymiş gibi gözümde canlandı. Bu bulmacayla beraber hikâye bir gizemin içine sizleri çekiyordu. Paranormal olaylar beklense de asıl şaşırtıcı gerçekler, sayfalar ilerledikçe ortaya çıkıyordu. Ben de bu labirente dalarken tedirginlik ve merak duygusunu yoğun yaşadım. İlk kitaba göre gerçekten daha aksiyonlu bir kitaptı. Merak duygunuz asla dinmiyordu. İster ilk kitabı sevmiş olun, ister yeni başlıyor olun, sizi alıp sürükleyen bu atmosferde kendinizi bulacağınızdan eminim. Ben okurken kitap boyunca baştan sona heyecana bağlı kaldım. Atmosferin tedirgin havası ve karakterlerin iç çatışması arasında derin bir bağ kurdum diyebilirim. Devamında neler olacağını merakla bekliyorum!
2026 26. kitabı
Okunma: 22 Mart 2026 17:19
Çook heyecanlı,bulmaca çözer gibi bir sıra izlenmiş,Ardenle beraber o koşuşturma içinde buluyorsun.Arden de olayı Arden'in gözünden,Beyaz evin fonksiyonu, Vasilkoyla ilişkisi anlatılmış. Öyle güzel tarif ediyorki İstanbul gibi bir yerde kolaylıkla evi bulursunuz. Çok beğendim, devamını bekliyorum...
2025 390. kitabı
𝗔𝗥𝗗𝗘𝗡 𝗹𝗹 Herkese Merhabalar... Sizlere çok severek okuduğum #arden serisinin ikinci kitabı ile geldim. Ahh bu seri gerçekten bir başka güzel inşallah devamı da hemen gelir ve aynı merak, heyecan ile okuruz. Zaten kalem tartışmasız bir harika su gibi akıp giden konu da olunca değmeyin keyfime diyorum. Tünelden Önceki Beyaz Ev serisinin okumadım ama bu kitap ile de epey merak ettim. Tabi ki #ezgikuş isteği ile de o kitaplar da listemizde alınmak için bizi bekliyor... Son görevini başarı ile tamamlayan Arden Vasilko'nun verdiği yeni görev ile İstanbul'a gelir. Tabi gerekli şartlar ayarlanmış, koşullar da oluşturulmuştur. Yeni görevi ise Beyaz Ev'dir. Beyfendiye ait olan bu ev ise çeşitli dedikodular ve içersinde yaşananlar ile bir üne sahiptir onun vefatından sonra ise aydınlanması gerekenler vardır. Tam da beyefendi öldükten sonra o gün cenazesinde ona o evin kapılarını açacak olan Eren ile tanışır. Vakti zamanında Arden'e iyiliği dokunan Beyefendi o zamandan daha hayatta ki tek yakını her şeyden habersiz ve masum olan torununu korumasının sözünü almıştır. Ve şimdi Eren karşısındadır. Onun sayesinde ise o eve girmesi kolay olacaktır. Peki söylendiği gibi Eren masum mudur? Beyefendinin ölümü ve dedini ardından Beyaz Ev civarında ormanda bulunan insan uzuvları tesadüf mü? Arden bir yandan verilen görevini yerine getirmeye çalışırken diğer yandan bir önceki görevi olan Droga gelmesin mi? Hem görevini deşifre edecek diye korkar hem de ona yardım etmek ister. Arden hee ne kadar onun varlığı ile diken üstünde olsa da aslında ona en fazla yardım Droga'dan gelecek. Vasilko ise bir şeyler şüphelenmeye başlar. Ama Arden'in bunun içinde planı vardir. Ve Vasilko ona yeni bir görev verir onca olay ve karmaşa içinde duygularının filizlenmeye başladığı Eren'i ortadan
2026 6. kitabı
Okunma: 23 Ocak 2026 12:54
Işıl Işık kalemine gerçekten hayran olduğum bir yazar Tünelden Önceki Beyaz Ev serisi ile bağlantılı olan kitabın konusu şöyle… Vasilko’nun talimatıyla İstanbul’a gelen Arden’in yeni görev yeri hala birçok okurun etkisinden çıkamadığını düşündüğüm “Beyaz Ev” dir.Vasilko’nun istediği belgeler tam da bu evin sınırları içindedir ve Arden’in o eve giriş bileti Beyfendinin torunu olan Eren’dir.Ama hesaba katılmayan aksilikler ve gizemler boy gösterir. Beyaz Ev’in yakınlarında bulunan insan uzuvları… Yeni görevi tehlikeye giren Arden’in yardımına onun için ilk defa kurallarını çiğnediği ve aslında mezarda olması gereken eski bir dost koşar…
2025 188. kitabı
Arden 2 Selam yıldızlarım! Bugün size ilk kitabını da severek okuduğum serinin ikinci kitabıyla geldim. “Arden II” ile hikayemiz de üst seviyeye taşınıyor. Bu defa Beyaz Ev’e konuk oluyoruz ve o evin sırlarını çözeceğiz. Fakat hikayemiz sadece sır değil; koca bir labirenti de barındırıyor. (En fav kısmı bence labirenti anladığımız kısımdı, müthiş detaylandırma…) Kitabın başında Beyefendi’nin sırlarının ardında neler olduğunu çok merak ediyorsunuz. Fakat sonuna geldiğinizde okuyacaklarınız pek de beklediğiniz gibi olmayacak eminim. Çünkü fazlasıyla şaşıracaksınız. Bunun asıl nedeni, başlarda hepimizin paranormal olaylar bekliyor olması. Eren rüyalarını öyle bir anlatıyor ki, sanki evden cin falan çıksa çok normal karşılarız hissi geliyor size. En beklenmedik yanı da bence bi zaten. Paranormal olayları o kadar bekliyoruz ki; aslında avucumuzun orta yerinde duran spoiyi göremiyoruz. Cerrah, Beyefendi ve Vasilko… Birbiriyle alakası olmadığını düşündüğümüz ama beklediğimizden daha çok bağlantısı olan o üçlü. Okudukça ne demek istediğimi daha net anlayacaksınız ve inanın işler hiç de beklediğiniz gibi gitmeyecek… Arden’i bu kitapta okurken karmaşasını, tereddütlerini ve beklenmedik duygularını görmek çok farklı hissettirdi bana. Hem işinde ve gücünde olması hem de ister istemez girdiği farklı yolda ilerliyor olması değişik geldi başta. Çünkü kendi karmaşasında da yer alan diğer kişi hep benim hedefimdeydi. Onu anlayan, yanında sorgusuz duracak tek kişi oymuş gibiydi ve bu kitapta beni hiç yanıltmadı. ‘Bir telefon açsa uçarak gider’ dediğimiz insanlardan ve Arden’in bunu görmeyişi beni bile biraz kırdı. Diğer tarafta duran kişi hakkındaki düşüncelerine de hak vermiyor değilim. O da, diğerinin tam zıttı. Daha kapalı, daha ketum ve en kötüsü de yolu iyilikle dolu. Arden’in
Kitap Önerisi
ARDEN 2
2026 4. kitabı
Arden 2 ~ Işıl Işık ~ #alıntı Kusursuzluk, her zaman en büyük yalandır. . #okudumbitti #kitapyorumu Herkese merhaba, Kalemine bayıldığım, kurgusunun sizi deli dehşet bir şekilde içine aldığı #arden serisinin ikinci kitabı ile geldim bu sefer. Romanya görevini Vasilko'nun istediği şekilde olmasa da tamamlayan Arden'in yeni görev yeri İstanbul - Beyaz Ev'dir. Romanya görevinden dolayı Plaza soruşturmaları devam ederken diğer yanda Beyaz Ev'in karanlık geçmişi ve yaşanılan olaylar da cabası.. Ormanda bulunan insan uzuvları yüzünden görevi tehlikeye girer ve Emris ile ekibiyle karşı karşıya gelir. Her şey bir yana hiç istemese de Arden'in kalbi diğer yana. Eren ile kesişen yolları onu hazırlıksız yakalar. Acaba duyguların devreye girdiği bu anlar Arden'in görevini nasıl etkileyecek? Beyefendi'nin evindeki gizli dosyalara erişmek sandığından da zor gibi duruyor. Çünkü Beyaz Ev tahmin ettiğinden de büyük ve karmaşık. Sonradan inşa edilmiş gizli geçitleri, dehlizleri ile karanlık olaylar silsilesi geçmişin kapılarını aralıyor. Yine gerilim dozunun yüksek olduğu, aksiyonu bir an bile dinmediği, olayların akıp gittiği şahane bir yolculuktu. Her kitabın sonunda acaba daha ne olabilir diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim. Üçüncü kitabın acilen gelmesi lazım. Arden neler yaşayacak, neler olacak merak içindeyim.
2025 211. kitabı
IŞIL IŞIK~ARDEN~2 Selam.Bugün sizlere isil.isikk kaleminden #ardenserisi ‘nin ikinci kitabı ile geldim.Tabi ki yine soluksuzca ve heyecanla okudum.Yazarın kalemine aşık olduğumu bilmeyen yoktur sanırım.Hele de bu kitabı okurken aşırı keyif aldım,çünkü beyaz ev serisini okumuş biri olarak o serideki karakterleri özellikle Eren’i yeniden okumak keyifliydi.Beyaz Ev’de yaşananları bu kez Arden’den ve farklı bir versiyonu ile okusak da yazar kurguyu öyle bir ustaca yazmış ki sonuna kadar merakla okuttu kendini.Ve o son öyle bir bitti ki devamında bakalım neler olacak,serinin üçüncü kitabında bizi neler bekliyor bakalım. İkinci kitabımız ilk kitabın tam bittiği yerden başlıyor.Arden yeni görevi için İstanbul’a gelmişti.Yeni görev ise Beyaz Ev’e girmek ve orada Vasilko’ya ait belgeleri almaktır.Bu sıra Beyaz Ev’in sahibi Beyefendi de hayata gözlerini kapatır ama öncesinde Arden’den büyük bir şey ister.Yeğeni Eren’i ne pahasına olursa olsun korumak.Arden’in,Beyefendi’ye geçmişten bir can borcu olduğu içinde hiç tereddüt etmeden bu vasiyeti kabul eder. Zaten Eren’e yakın olmak Arden’in işine gelecektir çünkü Eren onun Beyaz Ev’e giriş biletidir.Yeni görevi için kolları sıvayan Arden bu kez mimardır.Hazırlıklarına başlamıştır ama bu sırada da davetsiz bir misafiri vardır,Drago.Tabi ki Arden’in peşinden İstanbul’a gelmiştir ki bu durum Arden’i başlarda çok rahatsız etse de zamanla Drago,Arden’in en büyük yardımcısı olacaktır.Ama öncesinde Vasilko ve Plaza’ya yakalanmamak için Droga da bazı değişiklikler yapacaklardır. Arden Eren’le kurduğu yakınlık sayesinde sorunsuzca girdiği Beyaz Ev’den dosyaları kolaylıkla olacağını düşünürken işler hiç de düşündüğü gibi ilerlemez. Çünkü evde esrarengiz ve paranormal olaylar yaşanmaktadır.Ev sanki sürekli değişen bir labirent gibidir.Diğer
2026 3. kitabı
İlk kitabıyla beni oldukça şaşırtan Arden Serisi’nin ikinci kitabıyla geldim. Bu seride; Dünyanın en büyük istihbarat ağında üst düzey bir ajan olan Arden’in aldığı görevleri takip ediyoruz. İlk kitapta Romanya görevinde çok büyük mafya ailelerinin içine sızmıştı ve heyecanlı bir mafya gizemi ile çatışmalarına şahit olmuştuk. Bu kitapta ise kızımızın yeni görev yeri İstanbul ve kocaman bir malikane olan Beyaz ev. Yine çok akıcı yine çok keyifliydi. Bu kitapta aradığım aşk konusu vardı ama istediğim kişiyle değildi o yüzden kabul etmiyorum Neyse ki sonu beni tatmin etti ve bir sonraki duraklarının İtalya olduğunu da öğrendik ama bu sefer görev dışı çok tehlikeli bir durumun içine soktu kendisini ve cidden neler olacak çok merak ediyorum. Üçüncü kitap için çok beklemeyelim lütfen . Konusundan ayrıntılı bahsedecek olursam; Arden’in yeni görev yeri olan Beyaz Ev’in sahibi Beyefendi öldü ve onun cenazesi ile birlikte planlarını başlattı. Amacı Beyaz Ev’deki Vasilko’nun belgelerini bulmaktır fakat bu iş çokta kolay olmayacak gibi çünkü cenazenin hemen sonrasında Beyaz Ev’in yakınlarındaki ormanda bulunan ceset uzuvları yüzünden polislerin odak yeri Beyaz Ev’dir. Arden, Beyefendi’nin torunu olan Eren ile cenazede tanışıp zamanla arkadaşlığını ilerleterek onun güvenini hatta sevgisini kazanıyor fakat istemediği şey ise kendi kalbi de Eren’e doğru atmaya başlıyor ve onu korumak için elinden geleni yapacaktır. Diğer taraftan patronu Vasilko bir önceki görevde ne olduysa kızımızdan şüphelenmeye başlıyor. Arden ise hem bu şüpheleri bertaraf etmeli hem de bir an önce belgeleri bulmalıdır. Bunun için ise en büyük destekçisi, bir önceki görevinin merkezinde olan kişidir. Onun sayesinde hızla sona ulaşırken aldığı yeni görev ona bütün yaptıklarını sorgulatır ve planını değiştirmek

Işıl IşıkYazar · 6 kitap
İstanbul'un kendine özgü atmosferinde doğmuş olan Işıl Işık, üniversite eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde Turizm İşletme bölümünde başarıyla tamamladıktan sonra, Avustralya'nın büyüleyici şehri Sydney'de İş Yönetimi alanında yüksek lisans yapma fırsatı buldu. İş ve eğitim için dünyanın dört bir yanını gezip görmüş olan Işıl, 2017 yılından itibaren YouTube ve diğer sosyal medya platformlarında korku hikayeleri, paranormal olaylar ve gizemli olaylar gibi ilgi çekici konuları ele alan videolarıyla adından söz ettiriyor. Korku, paranormal fenomenler ve gizemli hikayeler, insanların ilgisini çeken ve merak uyandıran konular arasında yer alır. Işıl Işık'ın bu tür içerikleri paylaşarak takipçileriyle paylaşması, onun bu alanda tanınmış bir figür haline gelmesine yol açmıştır. Onun özgün ve ilgi çekici yaklaşımı, bu tür hikayelere olan ilgiyi daha da artırmıştır.