2025 178. kitabı
Evrendeki her şeyin birbiriyle bir ilişkisi var şüphesiz. Elbette bu konuda henüz bilinmeyen çok fazla gizemini koruyan konu var. Astroloji ile ne kadar ilginiz var bilemiyorum ama benim ilgimi çeken bir konu. Gökyüzü, yıldızlar, güneş, gezegenler ve canlılar arasında muazzam olan etki ve iletişimle ilgili keşke her şeyi bilseydik. Eski dönemlerden insanlar gökyüzünü rehber alıp bir çok konuyu aydınlatmaya çalışmışlardır. Yıldızları gözlemleyip ve güneş sistemi üzerinde olup biten ne varsa ortaya çıkararak aslında bizim gündelik yaşantımızı nasıl etkileyebileceğine yönelik yorumlarda bulunabilmek mümkün. Gökyüzündeki gelişmelerin aslında bizim gündelik yaşantımızın her bir gününe dair haftalık olarak nasıl etki ettiğini merak ediyoruz bazen. Belki bir şeyleri yapmak için ya da harekete geçmek için en uygun günün hangisi olduğunu bilmek istiyoruz. Kitabın içerisinde haftanın her gününe dair eminim daha önce hiç duymadığınız bilgilerle karşılaşacaksınız. Kitapta haftanın her gününü planlarken neler yapmanız gerektiği bir emir kipi şeklinde değil bir bakış açısı şeklinde verildiği için keyifli ilerleyecektir eminim sizler için de. Tüm bu konular mitolojik zeminde de anlatılmış. Bu da benim çok hoşuma gitti. Ritüeller, mantralar ve egzersizler eşliğinde her gün yaşamınızın içerisine yeni bir boyut katabilirsiniz. Günler hiç bu kadar keyifli olmamıştır eminim.
Gökyüzü RehberiMakayla Mcrae · Flipper Yayıncılık · 20253 okunma