2025 25. kitabı
Okunma: 24 Eylül 2025 14:39
Selam herkese. Kitap okuyamadığım bir dönemde, hem zamansızlık hem dikkat toplayamama nedeni ile okuyamadığım bir dönemde kolay akması ve beni kitaba bağlı bırakması için elime aldığım kitaplardan biriydi. Yıllardır da kitaplığımda sırasını bekledi. Evet su gibi aktı bu doğru, ama ben bu kadar laf kalabalığı yapan az yazar tanıdım :) Yazar 250 sayfada bitirebileceği bir kurguyu 413 sayfaya uzataaa uzataaaa yazmış:& Uzatmış diyorum ama bu okurken itici gelmedi. “Romantik gerilimin usta yazarlarından “diyor kapakta. Pek de romantikti ve yazar cinsellikten de pek de geri kalmadan cesurca yazmıştı zihnindekileri;) Bir kasabada av rehberliği yapan bir kadın ve rakibi olan adamın hem hırslı hem romantik ilişkisi üzerine kurulu bir metin. Duygusal, heyecanlı, bazen merak uyandırıcı bazen geren sayfalarla hızla okutturuyor kendini. Doğa ile mi savaş daha zor yoksa insan ile mi? Zamansız bir fırtınanın nelere kadir olacağını kim bilebilir:-) Benim gibi okuma tıkanıklığı yaşadıysanız belki sizi harekete geçirebilir. Yoksa öyle aman aman okuyun diyebileceğim bir kitap değil. Ha ama şu da var: Benim böyle hızla akan ve beni yormayan kitaplara zaman zaman ihtiyacım oluyor. Bu sebeple ben yazarın başka bir kitabını pek tabii okuyabilirim ;)
Zamansız FırtınaLinda Howard · Martı Yayınları · 2016563 okunma
Çok sevdiğim bir hikaye aslında ben çok sevmiştim. Bir ayının iç sesini okumak çok keyifliydi
Fatma Acar
Yazdığım gibi fazla uzatılmıştı bana göre. Bir de bazı kısımlar doğal akışında değildi. Hani dizilerde daha çok konuşulsun diye çekilen bazı sahneler vardır ya bunda da daha çok konuşulsun diye yazılmış sayfalar. Bunun nesi kötü tabii ki her yazar daha çok konuşulsun ister de işte burada fazla belli edilmiş bu :) Ama dediğim gibi keyif verdi elbette. Yazardan bir kitap daha okumuştum, devam da edeceğim