Guns'n Roses-Civil War
Savaş Savaşan erkeğine bir bak Ağlayan kadınına bir bak Ölen erkeğine bir bak Daima yaptıkları gibi Büyüttüğümüz nefrete bir bak Beslediğimiz korkuya bir bak Yönlendirdiğimiz hayatlara bir bak Daima yaptığımız gibi Elim kolum bağlı İki tarafta da milyarlarca bahane Ve savaş beyni yıkanmış bir gururla devam ediyor Tanrı'nın ve insanlığımızın aşkına Ve tüm bu şeyler bir kenara süpürüldü Tarihin inkar edemeyeceği kanlı eller tarafından Soykırımınızla yıkandı Ve tarih savaşlarımızın yalanlarını gizlemeye devam ediyor Siyah kolluk taktın mı "Barış sonsuza dek sürsün" diyen adamı, Vurdukları zaman? Ve ilk hatırladığım şeylerden biri Kennedy'nin vurulmasıydı Gerçeği görmeyi öğrendiğimde donakaldım Bu yüzden Vietnam'a hiç inanmadım Bize hatırlatması için D.C. Duvarı'mız var Barışa güvenemeyeceğinizi, Sizin elinizde değilken Ve herkes kendi Vaad edilmiş toprakları için savaşırken İhtiyacım yok savaşınıza Zengini beslerken, fakiri mahveden Sizin açgözlülüğünüz askerleri satıyor Bir insan marketinde Taze, değil mi? İhtiyacım yok savaşınıza Hayır, hayır, hayır, hayır! Doldurduğun şu ayakkabılara bir bak Döktüğümüz şu kana bir bak Yok ettiğimiz dünyaya bir bak Daima yaptığımız gibi İçinde süründüğümüz şu şüpheye bir bak Ardından gittiğimiz liderlere bir bak Yuttuğumuz yalanlara bir bak Ve ben daha fazla duymak istemiyorum Elim kolum bağlı Tüm gördüklerim fikrimi değiştirdi Fakat savaş yıllardır durmaksızın devam ediyor Tanrı aşkı veya insan hakları olmadan Çünkü tüm hayaller bir kenara süpürüldü Cinayetin haçını taşıyan, Hipnotize edilmişlerin kanlı elleri tarafından Ve tarih yaralarımızın izlerini taşıyor İhtiyacım yok savaşınıza Zengini beslerken, fakiri mahveden Sizin açgözlülüğünüz askerleri satıyor Bir insan marketinde Taze, değil mi? İhtiyacım yok savaşınıza Hayır, hayır, hayır, hayır, hayır, hayır! İhtiyacım yok sizin savaşınıza İhtiyacım yok savaşınıza Zengini beslerken, fakiri mahveden Sizin açgözlülüğünüz askerleri satıyor Bir insan marketinde Taze, değil mi? İhtiyacım yok savaşınıza Hayır, hayır, hayır, hayır, hayır, oh, hayır hayır! Başka bir savaşa daha ihtiyacım yok Tek bir savaşa dahi ihtiyacım yok Hayır, hayır, hayır, hayır! Ayrıca, sivilin savaşla ne ilgisi var?
Şarkı Sözü
·1 alıntı·