·446 syf.····Okunma: 13 Aralık 2025 13:30 Öncelikle kitabın kişisel gelişim kitabı olduğunu bilmeden , roman olduğunu düşünerek okumaya başladım.
Kitap 3 bölümden oluşuyor ve ilk bölüm Mina isimli genç bir kadının hayatını konu alıyor .
Tam hikaye nereye gidiyor acaba derken Mina bir kadınla tanışıyor ve kitabın 2. kısmı yani kişisel gelişim bölümü başlıyor.
Verilen oldukça faydalı bilgilerle birlikte zaman zaman cok uzatarak tekrara düşen bir bölüm. Mina ile birlikte okurun gelişmesi , anlaması , empati kurabilmesi için yeterince detaya yer vermiş olmasına rağmen, bu bölümü okumakta zorlandığım ve neden doğrudan bir kişisel gelişim kitabı yazmaktansa, hikaye üzerinden anlatmaya çalıştığı fikrini kafamdan atamadım.
3. Bölüm ise beklenen sonu vermek ve hikayeye dönüş yapıp konuyu bağlamak için yazılmış .
Kitaba kötü demek haksızlık olur , şansı hak ediyor ve kesinlikle olumsuz düşüncelere kapıldığınız ve hayatınıza yön vermekte zorlandığınız anlarda uygulayabileceğiniz faydalı bilgiler içeriyor.
Daha sade bilgilerle yalnızca verilmek istenenin özetlendiği bir formatı olsun isterdim.
Keyifli okumalar..