Dostlarımızı Tanımak İçin İdeal
2025 5. kitabı
Kediler antik Misir zamanlarindan beri insanlarin en yakin arkadaslarindan biri olmustur. Tertemiz kokan kürkleri, bakimll vücutlari, sevimli yüzleri, yaramaz tavirlari bizi bizden alir. Birçok insan evini bir kediyle paylasmayi sever ve bu hem bizi hem de kedimizi mutlu eder. Kediler dogal olarak bizim dilimizi konusamaz. Fakat kedilerin de bir dili vardir. iletisimlerini hem vücut dilleriyle hem de her bir kedinin kendine özgün olan sesleriyle yaparlar. Kedilerin vücut dilleri onlarin mutlu, gergin, kızgın, korkmuş, üzgün, gevsemis olduklarini bize gösterebilir.Örnegin sirtini kamburlastirip, tüylerini ve kuyrugunu kabartan bir kedi muhtemelen sinirlenmistir veya gergindir. Ayni zamanda kediler bizimle iletisim kurmak için yirmiden fazla ses çikartabilir. Bu sesleri çogu zaman insan dostlariyla anlasmak için kullanirlar. Sevimli dostlarimizin vücut dillerini, yasayabilecekleri olumsuzluklari, isteklerini anlamak için bu kitap birebir. içerisinde minik testler ve gerçek yasamda örnekler de mevcut. Kitap kendi alanı için detayli arastirmalarla yazılmış ve kesinlikle kedi dostu olanlarin okuması gerekir. Kitaba puanim 9/10
Kedileri Anlama KlavuzuAline Alexander Newman · Beta Kids · 201633 okunma