2025 30. kitabı
Okudum bitti. Bu tarz kitaplar okumayi birakalı cok oldu aslinda. Ayet ve hadis zemini üzerine okuyunca zaten bildiklerimizin teyidi oluvor. Bilimsel bazı destekleri görmek Subhanallah hayreti artırıyor. Kallbin manyetik alaninin beyninkinden beş bin kat daha güçlü oluşu Kur"an'daki akleden kalp ifadesini hatrıma getirdi. Teklif dalgaları yaymaktan bahsettiğinde Allah'in nasip edeceği seyi önce gönlümüze sonra dilimize düsürmesi geldi.. Bizi çevreleven rezonans alani bizi uzun vadede etkiler derken 99 adami öldüren adama verilen şehrini terk etme tavsiyesi,Peygamberimize Müzzemmil Suresi'nde kendisini psikolojik olarak yipratmaya çalışanlardan güzelce ayrılması gerektiği buyruğu yine aynı hakikati çağrıştırdı. Sürekli söylenen insanlar söylenecek isleri ve insanlari üzerine ceker,acilarini anlatip duranlar acıyi çekerler. Peygamberimizin Hudeybiye Anlaşmast için gelen Süheyl in isminden dahi kolaylik ve hayir çikarması ne güzel örnektir Hz.Mevlana'nin ifadesiyle Su da kendisini özleyen susuz bir dudak arar... Neyi arıyor üzerimize neyi çekiyoruz? Ruhlara sinır yoktur Peygamberimiz kurduğumuz bu hadis meclisimizden ruhaniveti haberdar olsun der ve bir Fatiha ile başlarım Hadis sohbetlerine. Adt rezonansmış meğer Kalplerimiz nazargâh-ı ilahi dir. Kabe alemin kalbidir. Biz kalpleri buluşturmaya gidiyoruz. Kabe yi kalp hizamıza alıvoruz. Tavaf ettiğimiz beyt cevresinde Adem'den Ibrahim'e Ismail'e Rasulullah'a varana değin melekler de dahil olmak üzere biraktıkları nurları ile kitabin tabiri ile foton (işik enerjisi) ile birlikteviz. O birliğe karışıp rezonansımıza tüm bu güzellikleri de almış oluyoruz. Fakat bana kalırsa kitap öyle bilimsel felan değil. İlk sayfalarda verilen birkaç bilimsel çalışma heyecan verse de devamı asla öyle değil. Bir akşamda okudum bitti. Çünkü çok tekrar var. Okumasanız da bir şey kaybetmezsiniz.
Rezonans KanunuPierre Franckh · Koridor Yayıncılık · 202525,9bin okunma