2025 184. kitabı
Okunma: 15 Aralık 2025 00:18
ł₴̧łⱠ ł₴̧ł₭ }•° ₳ⱤĐɆ₦ Selammm,yine muhteşem bir serinin 2.kitabı paylaşımı ile geldim. Işıl Işık bu kitapta bizleri yine heyecan ve maceranın içine çekerken, hiç düşmeyen temposu ve sürükleyici gerilimi ile son sayfaya kadar nefesimizi tutarak okuttu. Birde öyle bir son ile bitirdik ki; şimdiden 3.kitabın aksiyonunun oldukça yüksek olacağını tahmin edebiliyorum. Romanya görevinin ardından hemen yeni görev yeri İstanbul'a gelen Arden, Beyefendi'nin sahip olduğu Beyaz Ev deki gizli dosyaları almakla görevliydi. Beyefendi'nin cenaze törenine katılan Arden onun son isteği olan torununa göz kulak olması vasiyetini bir vefa borcu olarak tutmaya kararlıydı. Üstelik görevi olan Beyaz Ev'e girme ve dosyaları bulabilmek içinde Eren'le tanışması,yakınlık kurması ona kolaylık sağlayacaktı. Bu görevin çok uzamayacağını kısa sürede tamamlayacağını düşünen Arden gelir gelmez ilk aksilikle karşılaştı. Beyaz Ev'in arkasında bulunan ormanlıkta birden fazla defa insan parçaları bulunması eve yaklaşmasını engelleyecek bir sorun haline gelmişti. Etraf polis kaynıyordu ve büyük bir inceleme başlatılmıştı. Ve fazlasıyla zeki bir komiser olan Emris oldukça dikkatli hamleler yapıyordu. Onu biraz araştıran Arden son görev yerinde Romanya olduğunu öğrendi. Bunların arasında Drago'yu İstanbul'da görmek sürprizlerin en büyüğü oldu. Drago'yu Romanya'ya dönmeye ikna edemeyen Arden, bir de şirket tarafından sorguya alınınca Vasilko'nun Drago'nun yaşadığından şüphe ettiğini düşünmeye başladı. Soğukkanlı yapısıyla sorgudan geçen Arden Drago'yu profesyonel bir hamleyle gizlemeyi başardı. Fakat halen ne Eren'e ne de eve ulaşabilmiş değildi.Biraz ağır ilerlese de Eren'le sonunda kontağı kurabildi. Eren'le görüşmeye başladıktan sonra ise duygusal anlamda Arden de çözülmeler de başladı. Özellikle Matias ın ardından ikinci bir kişiye bağlanmak sınırlarındaydı ve hala sırtında Dragon'un da baskısı vardı. Beyaz Evin esrarı ise çözülmek üzere bekleyen bir bulmaca gibiydi. Paranormal aktiviteleri, akılları şaşırtacak mimari yapısı gizli geçitleri ve gizemli tabloları.. Bu evin derinlikleri pek çok sıra gebeydi. Arden'le beraber her sayfada heyecanı ve gerilimi dorukta yaşayacağınız bu seriyi kesinlikle tavsiye ediyorum.
Arden - IIIşıl Işık · Artemis Yayınları · 2025116 okunma