2025 51. kitabı
Jülide ve Alp Aslan’ın yaşadıkları acı o kadar büyüktü ki hiçbir yere sığamıyorlardı. Birbirlerine daha çok kenetlenmeleri gerekirken ayrılığı seçmişlerdi. Melih, kardeşliğini yapmış ve bu iki aşığı bir şekilde yeniden bir araya getirmeyi başarmıştı. Alp Aslan, Jülide’yi temelli kaybetmeyi göze alamadı. Zaten hem aşık hem de yaralı olan Jülide de onsuz bir hayatı artık istemiyordu. Tekrar birlikte olmaya başlayan çiftimiz için her şey yeniden başlamıştı. Alp Aslan, sevdiği kadını usulüne uygun bir şekilde yuvasının kadını yapmak için kolları sıvadı. Önce isteme sonra kına derken birlikteliklerini rüya gibi bir düğünle taçlandırmış ve artık aile olmuşlardı. Yeni bir hayat onları bekliyordu. Jülide’nin yeni görev yeri olan köyde yuvalarını kurmuşlardı. Birlikte kurdukları gelecek için hayalleri o kadar güzeldi ki, ancak kötü insanlar bu hayallere de taş atmaktan geri durmadılar. Bolca kahkaha attığımız bu kitapta elbette yine gözyaşı da döküyoruz. Jülide’nin ve Alp Aslan’ın sınavı asla bitmiyordu. Jülide’nin babası geçmişten geri geliyor ve tüm şartları da beraberinde zorluyordu. Kitapta gün yüzüne çıkmamış gerçekler, yüzleşmeler bir bir ortaya çıkıyor. Alp Aslan’ın annesinden bahsetmek dahi istemiyorum çünkü mutlu anlarda bile insanın tüm sinir sistemini zıplatıyor o kadın. Kitabı bitirdiğim anda kalbim bu iki karakterle doluydu ve serinin devamına hemen başladım. Aşkın, fedakarlığın ve mücadelenin iç içe geçtiği bu seri askeri kurgu sevenler için kesinlikle kaçırılmaması gereken bir hikaye.
Onsra 3 - KamGökçen Koçan · Dokuz Yayınları · 2024254 okunma