2026 5. kitabı
Çocukluğumuzda yaşadığımız tranvalarımız biz büyüdükçe ne kadar yok saymaya çalışsak da bir süre sonra mutlaka ortaya çıkıyor , farkına varmadan yaptımız seçimlerde aslında geçmişin izlerini taşırız. Lena ‘da hayatında annesi gibi olmamak huzur ve düzenli bulmak, bir yerde sabit kalmak için hep mücadele etmişti. Kitap başlarda #geceyarısıkütüphanesi ni andırsa da sayfalar geçtikçe yazarın tarzının farklılığını hissediyorsunuz. Açıkçası Sarah Jio kitaplarını sevsemde bu sefer hikaye çok da bana göre değildi. Hikayeye gelecek olursak Lena Westlorcok kariyerinde oldukça başarılı, hayatını huzur ve düzen üzerine kurmuş genç bir kadın. Uzun süredir birlikte olduğu sevgilisinden evlilik teklifi beklerken ayrılık konuşması yapmak onu bir gece de bambaşka bir hayata sürükler. Alternatif evrende yada paralel evrenmi diyelim kıyısından döndüğü hayatları 24 saatliğine yaşama imkanı bulsa da bu onu hem yorar hemde farklı bir insan haline getirir. İnsan bir an durup da düşünmüyor değil yaptığımız seçimler farklı olsaydı acaba nasıl bir hayatımız olurdu, ve en önemlisi bunu görme şansımız olsaydı ne yapardık. Belki seni de hayatıma yeniden girmen için hayal etmiştim.
Yaşanmamış HayatlarSarah Jio · Epsilon Yayınevi · 2025891 okunma