·432 syf.····Okunma: 06 Aralık 2025 00:00 Dikenler ve Güller Sarayı'ne benzeyen bir kitap ama modern dünyada geçiyor. Ana karakterimiz Callypso bir siren ve henüz on altı yaşındayken üvey babasını öldürüyor.
Ne yapcağını bilemeyen Callypso hızlıca Pazarlıkçı denilen kişiyi çağırıyor onunla pazarlık yapmak için. Ama Pazarlıkçı ondan herhangi bir ödeme almıyor.
Biraz süre sonra Callypso yatılı bir okula gidiyor ve kısaca Des denen Pazarlıkçımızı tekrar çağırıyor. Ve sonra tekrar. Sadece ona arkadaşlık etsin diye,flörtleşmek için... Bunun karşılığında Des de onu çağrıdığı her sefer için bilekliğine bir boncuk ekliyor Callypso'nun. Zamanı geldiğinde pazarlıklarının karşılığını almak için.
Bırakın onu bunu çok saçmaydı. Ana karakterimiz lord ama herhalde lord maaşı yetmiyor bir de ek iş olarak Pazarlıkçı oluyor. Betimlendiğine göre elbette kaslı,uzun beyaz saçlı ve çok çekici vay be ağzımızın suyunun mu akması gerekirdi bu tarife?
Onun dışında bu kitap ne böyle dedim. Rhysand iyi ki bir geldi Feyre'ye kalıcı dövmeler verdi,pazarlık yaptı.
Garip bir detay daha bu bilmem kaç bin yıl yaşında olan Gece lordumuz tutup on altı yaşındaki kıza aşık olmasın hatta ruh eşi olmasın mı?
Çocuk diye küçümsediği kıza hem de? Garipti kesinlikle.
Sevmedim,sevemedim. Vasat.